Gwyneth Paltrow a obţinut un ordin de restricţie împotriva unui admirator

Gwyneth Paltrow a obţinut un ordin de restricţie împotriva unui admirator, în baza căruia justiţia americană îl obligă pe acesta să nu se apropie de vedeta hollywoodiană şi de membrii familiei acesteia.

102 afișări
Imaginea articolului Gwyneth Paltrow a obţinut un ordin de restricţie împotriva unui admirator

Gwyneth Paltrow (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Actriţa americană a luat această măsură temporară după ce Nickolaos Gavrilis a reuşit să pătrundă în reşedinţa ei din Londra şi, recent, în vila pe care vedeta o deţine în Los Angeles, informează dailymail.co.uk.

Ordinul judecătoresc, emis vineri, stipulează faptul că Gavrilis trebuie să nu se apropie la o distanţă mai mică de 100 de yarzi (circa 91 metri) de Gwyneth Paltrow, soţul ei, Chris Martin, şi de cei doi copii ai cuplului.

Potrivit presei americane, în documentele depuse la tribunal de actriţa în vârstă de 41 de ani se arată că Nickolaos Gavrilis a intrat în vila din Los Angeles a vedetei pe data de 4 aprilie.

Nu se ştie deocamdată dacă membrii familiei actriţei se aflau în oraş la acea dată, întrucât, în săptămâna anterioară, ei s-au aflat în vacanţă în Bahamas, după ce Gwyneth a anunţat că s-a despărţit de soţul ei, solistul trupei Coldplay. Actriţa a fost fotografiată totuşi în California, pe 7 aprilie.

Potrivit plângerii oficiale, "reclamatul a urmărit şi a hărţuit familia actriţei pe două continente şi nu a încetat să facă acest lucru în ciuda avertismentelor poliţiei, a fost anterior condamnat pentru hărţuire de un tribunal şi reprezintă un pericol imediat, întrucât ar putea cauza un rău major sau ireparabil dacă nu se iau măsuri imediate".

Tony Abbott, şeful echipei care asigură protecţia actriţei, a spus că Gavrilis a pătruns în vila din Londra a vedetei, în septembrie 2012, "susţinând în mod fals că are o întâlnire de afaceri cu Gwyneth Paltrow". El a încercat să pătrundă din nou în acea reşedinţă în aprilie 2013, dar a fost oprit de gărzile de corp ale vedetei.

Nickolaos Gavrilis a fost văzut apoi într-o staţie de metrou din apropiere, la scurt timp după primul incident.

Gavrilis afirmă că el este adevăratul autor al scenariilor filmelor "The Avengers" şi "Iron Man", pe care le-a dat actriţei Gwyneth Paltrow în urmă cu 20 de ani, fără să fie plătit pentru ele.

Apoi, pe 4 aprilie, Gavrilis a încercat să pătrundă în casa din Los Angeles a actriţei, afirmând că are programată o întâlnire cu actriţa.

Pe 10 aprilie, Gavrilis a fost văzut în apropiere de studioul de fitness deţinut la Los Angeles de Gwyneth Paltrow şi Tracy Anderson.

Nickolaos Gavrilis a scris, totodată, câteva mesaje pe pagina de Facebook a vedetei americane, în care alternează insultele cu declaraţiile apreciative.

Justiţia americană va analiza pe 12 mai dacă acest ordin de restricţie temporar va fi transformat într-unul permanent.

Gwyneth Paltrow şi Chris Martin, care s-au căsătorit pe 5 decembrie 2003, şi-au anunţat despărţirea în luna martie, prin intermediul unui mesaj comun, publicat pe site-ul actriţei americane, goop.com.

Paltrow, desemnată în 2013 cea mai frumoasă femeie din lume de revista People, a devenit cunoscută în cinematografie cu rolul din thrillerul "Seven", în 1995, în care a jucat alături de Brad Pitt - care i-a devenit apoi partener de viaţă.

În 1997, a început o relaţie cu Ben Affleck, alături de care a rămas doi ani.

După premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar ("Shakespeare îndrăgostit", 1999) şi căsătoria cu Chris Martin, Gwyneth Paltrow s-a îndepărtat de platourile de filmare, concentrându-se pe lansarea de cărţi şi reţete gastronomice şi pe apariţii în emisiuni de televiziune.

Rolul Pepper Potts din franciza "Iron Man", începută în 2008, a readus-o pe actriţă în prim-planul cinematografiei mondiale.

Chris Martin şi grupul său Coldplay, înfiinţat în 1996, au vândut peste 60 milioane de albume pe plan mondial. Următorul album al formaţiei britanice, "Ghost Stories" - primul material discografic din ultimii trei ani - va fi lansat pe piaţă pe 19 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici