Gwyneth Paltrow, alarmată de coronavirus: Am jucat deja în filmul ăsta. Fotografia postată de actriţă pe Instagram

  • Actriţa americană Gwyneth Paltrow şi-a sfătuit fanii să aibă grijă şi să se spele des pe mâini, în contextul epidemiei de coronavirus.
  • Vedeta a publicat un mesaj pe reţeaua de socializare Instagram.
  • Totodată, Paltrow a postat şi o fotografie în care apare cu o mască pe faţă, transmite Huffington Post.
4639 afișări
Imaginea articolului Gwyneth Paltrow, alarmată de coronavirus: Am jucat deja în filmul ăsta. Fotografia postată de actriţă pe Instagram

Sursa foto: Instagram / Captură Youtube

Actriţa premiată cu Oscar a publicat, miercuri, o poză pe contul oficial de Instagram, fotografia fiind surprinsă într-un avion în drum spre Paris. Paltrow poate fi văzută cu o mască neagră pe faţă.

„În drum spre Paris. Paranoică? Precaută? Panicată? Calmă? Pandemie? Propagandă? Paltrow va dormi în avion cu această mască pe faţă”, a scris actriţa americană în descrierea postării.

„Am jucat deja în filmul ăsta. Aveţi grijă. Nu daţi mâna cu nimeni. Spălaţi-vă des pe mâini”, a mai adăugat vedeta.

Paltrow nu face referire directă la noul coronavirus care se răspândeşte în lume, inclusiv în multe ţări din Europa, precum România. Noul virus Covid-19 a ajuns şi în Statele Unite şi Franţa. Autorităţile franceze au anunţat, miercuri, că cinci noi cazuri de infectare cu noul virus au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, potrivit publicaţiei The Local.

De asemenea, postarea actriţei aduce aminte de rolul jucat de ea în filmul „Contagion”, lansat în 2011, care urmăreşte răspândirea în lume a unui virus apărut în Hong Kong. Paltrow joacă rolul „pacientului zero” în peliculă, fiind infectată cu virusul şi aducându-l din China în SUA.

Mulţi internauţi au reacţionat la postarea actriţei şi au implorat-o să „aibă grijă” de ea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici