Gwyneth Paltrow la 40 de ani. Cum a afectat-o pe actriţă trecerea timpului - FOTO

Gwyneth Paltrow a împlinit astăzi 40 de ani, însă pentru vârsta sa actriţa câştigătoare a unui premiu Oscar are un corp de invidiat.

7977 afișări
Imaginea articolului Gwyneth Paltrow la 40 de ani. Cum a afectat-o pe actriţă trecerea timpului - FOTO

Gwyneth Paltrow (Imagine: Hepta)

Pentru majoritatea femeilor vârsta de 40 de ani poate fi considerat un adevărat punct de cotitură în viaţă, însă nu şi pentru Gwyneth Paltrow.

Actriţa celebră pentru rolurile sale din filme precum "Valentin" (2008), "Dovada" (2005) şi "Talentatul domn Ripley" (1999), pare să nu fie afectată de trecerea anilor.

La cei 40 de ani împliniţi Gwyneth Paltrow are un corp de invidiat şi pare să fi reuşit să treacă peste ultima sa perioadă ceva mai dificilă, atunci când a trecut prin terapie pentru că plângea tot timpul, din orice motiv.

Printre filmele recente în care Gwyneth s-a remarcat se numără "Country Strong" şi "Pericol nevăzut/ Contagion".

De asemenea, actriţa a apărut în primele două filme din seria "Iron Man", "Iron Man - Omul de oţel" (2008) şi "Iron Man 2 - Omul de oţel 2" (2010) -, regizate de Jon Favreau, care au obţinut încasări de peste 1,2 miliarde de dolari pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici