Gwyneth Paltrow, topless pentru o reclamă - FOTO

Actriţa Gwyneth Paltrow şi-a arătat corpul în înregime, pozând topless în cadrul unei şedinţe foto pentru o reclamă la bijuterii.

2071 afișări
Imaginea articolului Gwyneth Paltrow, topless pentru o reclamă - FOTO

Gwyneth Paltrow, topless pentru o reclamă (Imagine: Daily Mail)

Paltrow, în vârstă de 38 de ani şi mamă a doi copii, arată mult mai tânără. Vedeta a pozat topless pentru suplimentul de bijuterii al revistei Vanity Fair, însă şi-a acoperit sânii cu mâinile, scrie dailymail.co.uk.

Actriţa a purtat doar o pereche de dresuri plasă şi cercei, inele şi un colier Louis Vuitton. Gwyneth a ales o coafură simplă, cu părul prins, iar machiajul a fost natural, accentuând doar ochii actriţei.

Gwyneth Paltrow, care se trezeşte de obicei la ora 4:30 a.m. pentru a face sport, este faimoasă pentru pasiunea sa pentru yoga şi un stil sănătos de alimentaţie.

"Nu sunt deloc o persoană matinală. Este doar ambiţie, sunt foarte strictă cu mine însămi. Când fac sport şase zile pe săptămână şi mănânc sănătos, mă simt mai bine, a declarat recent actriţa.

Gwyneth Paltrow este căsătorită cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay, cu care are doi copii.

Actriţa, care are în palmares filme precum "Omul de oţel/ Iron Man", s-a făcut remarcată pentru rolurile din filmele "Talentatul domn Ripley" (1999), "Dovada" (2005) şi "Valentino" (2008) şi a câştigat un premiu Oscar pentru rolul din "Shakespeare îndrăgostit".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici