Gwyneth Paltrow vrea să îşi deschidă un club privat în locul magazinului Hustler din Hollywod

Actriţa americană Gwyneth Paltrow vrea să îşi deschidă un club privat exclusivist în locul ocupat în prezent de celebrul magazin Hustler al magnatului Larry Flynt, aflat pe Sunset Boulevard din Hollywood, Los Angeles, informează contactmusic.com.

160 afișări
Imaginea articolului Gwyneth Paltrow vrea să îşi deschidă un club privat în locul magazinului Hustler din Hollywod

Gwyneth Paltrow vrea să îşi deschidă un club privat în locul magazinului Hustler din Hollywod

Vedeta americană a achiziţionat acea proprietate împreună cu partenerul ei de afaceri Gary Landesberg şi doreşte să o transforme într-un club privat, care va include şi un bar şi un restaurant de lux, potrivit site-ului TMZ.com.

Potrivit unor surse citate de acelaşi site, noul club va reprezenta echivalentul hollywoodian al Arts Club, un club privat din Londra, în care accesul se face exclusiv pe bază de invitaţie. Clienţii plătesc de fiecare dată 2.000 de dolari pentru a intra în Arts Club, dar şi o taxă de membru de 2.000 de dolari pe an.

Gary Landesberg este preşedintele Arts Club din Marea Britanie, iar actriţa americană este investitor şi membru în consiliul de administraţie al clubului londonez.

Magnatul Larry Flynt a anunţat închiderea magazinului Hustler în octombrie 2014, în cadrul unui proiect de reamenajare şi modernizare a celebrului Sunset Boulevard din Hollywood. Miliardarul american intenţionează să redeschidă magazinul în apropiere de Dolby Theatre.

Gwyneth Paltrow, desemnată în 2013 cea mai frumoasă femeie din lume de revista People, a devenit cunoscută în cinematografie cu rolul din thrillerul "Seven", în 1995, în care a jucat alături de Brad Pitt - care i-a devenit apoi partener de viaţă. În 1997, a început o relaţie cu Ben Affleck, alături de care a rămas doi ani.

După premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar ("Shakespeare îndrăgostit", 1999) şi căsătoria cu Chris Martin, Gwyneth Paltrow s-a îndepărtat de platourile de filmare, concentrându-se pe lansarea de cărţi, reţete gastronomice şi pe apariţii în emisiuni de televiziune, ocupându-se cu precădere de site-ul său de lifestyle goop.com.

Rolul Pepper Potts din franciza "Iron Man", începută în 2008, a readus-o pe actriţă în prim-planul cinematografiei mondiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici