Halle Berry a convins compania Revlon să doneze 250.000 de dolari unui centru pentru femei abuzate

Actriţa Halle Barry i-a convins pe şefii de la firma de cosmetice Revlon să finanţeze cu 250.000 de dolari renovarea unui centru pentru victimele violenţei domestice din Los Angeles, relatează contactmusic.com.

37 afișări
Imaginea articolului Halle Berry a convins compania Revlon să doneze 250.000 de dolari unui centru pentru femei abuzate

Halle Berry a convins compania Revlon să doneze 250.000 de dolari unui centru pentru femei abuzate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa este de mult timp voluntar şi susţinător al Centrului Jenessee, iar când reprezentanţii adăpostului au rugat-o să ajute la plata renovărilor, aceasta a profitat de ocazie pentru a participa la refacerea clădirii.

Şefii de la Revlon au fost de acord să doneze jumătate din suma necesară pentru renovarea adăpostului - 500.000 de dolari -, pentru a-i mulţumi lui Halle Berry pentru faptul că a reprezentat compania în ultimii 15 ani. La rândul său, actriţa le-a spus că ajutorul pe care l-au oferit centrului a însemnat mai mult pentru ea decât orice film în care a apărut.

Halle Berry i-a prezentat adăpostul Alinei Cho, gazda emisiunii de Crăciun "Big Stars, Big Giving" de la CNN, susţinând necesitatea renovării apartamentelor pentru femeile abuzate şi copiii lor.

"De cele mai multe ori, dacă oamenii nu văd, nu cred. Aceasta este o modalitate ca ei să vadă", i-a declarat actriţa lui Cho.

Halle Berry a adăugat că datorită mamei sale, care a fost o femeie abuzată, s-a implicat în activitatea Centrului Jenessee, ea dorind să ajute femeile şi copiii care au devenit victime ale violenţei domestice.

Actriţa a mai spus că a simţit pe pielea sa ce simt mulţi dintre aceşti copii. "Tatăl meu a aruncat căţelul într-un perete, iar animalul şi-a muşcat limba. Este îngrozitor pentru un copil să asiste la un asemenea abuz...., dar (pe atunci, n.r.) nu exista un Centru Jenessee pentru mama mea", a declarat ea.

Halle Berry, în vârstă de 44 de ani, a câştigat premiul Oscar în 2003, pentru prestaţia ei din filmul "Puterea dragostei", devenind astfel prima actriţă afro-americană din istorie care a câştigat această distincţie. Actriţa a apărut în 2007 în filmul "Pierderi dureroase/ Things We Lost in the Fire", iar în 2009 a încheiat filmările pentru lungmetrajul "Frankie şi Alice", despre o femeie care suferă de personalitate multiplă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici