Halle Berry a mimat un orgasm în emisiunea lui Jay Leno - VIDEO

Actriţa americană Halle Berry a devenit "noua regină a orgasmului de la Hollywood", după ce şi-a surprins fanii din lumea întreagă mimând un orgasm în timpul emisiunii "The Jay Leno Show", difuzată joi seara, informează thesun.co.uk.

152 afișări
Imaginea articolului Halle Berry a mimat un orgasm în emisiunea lui Jay Leno - VIDEO

Halle Berry a mimat un orgasm în emisiunea lui Jay Leno

Actriţa americană a mimat un orgasm după ce a discutat cu Jay Leno despre o serie de preparate culinare specifice oraşului Chicago. Preparatul care i-a declanşat această reacţie inedită este "Garrett's Popcorn" - o cutie de popcorn cu brânză şi caramel.

Actriţa americană, care în tinereţe a locuit timp de patru ani la Chicago, a declarat: "Obişnuiam să trăiesc în acel oraş pentru gustul mâncării din Chicago". "Te voi lăsa şi pe tine să încerci. Am aici o cutie de Garret's Popcorn. E cea mai bună combinaţie din lume de popcorn cu brânză şi caramel", i-a spus Halle Berry lui Jay Leno.

Actriţa americană, în vârstă de 44 de ani, i-a oferit gazdei emisiunii o cutie imensă de popcorn. Ea a declarat cu această ocazie că este capabilă să "devoreze" de una singură o astfel de cutie cu popcorn pe durata vizionării unui singur film.

"Pot să dau gata o cutie ca aceasta pe durata unui singur film. Trebuie să le iei împreună - o bucată cu caramel şi o bucată cu brânză. E un amestec care te duce la orgasm", a adăugat Halle Berry, care în secundele următoare a început să mimeze un orgasm pe celebra canapea din emisiunea lui Jay Leno.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici