Halle Berry îşi deschide companie de producţie de televiziune

Halle Berry îşi deschide propria companie de producţie de televiziune, care se va numi 606 Films, după legea anti-paparazzi adoptată anul trecut în SUA, pe care actriţa americană a promovat-o.

109 afișări
Imaginea articolului Halle Berry îşi deschide companie de producţie de televiziune

Halle Berry (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Legea 606 contribuie la protejarea copiilor celebrităţilor de paparazzi, care de multe ori au un comportament foarte agresiv.

Halle Berry s-a numărat printre cei mai fervenţi susţinători ai acestei legi, care a fost în cele din urmă adoptată anul trecut.

Potrivit unor surse apropiate lui Berry, actriţa s-a decis să-şi deschidă propria companie de producţie TV după ce a lucrat ca producător executiv la noul serial al lui Steven Spielberg "Extant", în care deţine şi un rol, informează contactmusic.com.

Halle Berry este una dintre actriţele cel mai bine plătite de la Hollywood şi se implică adeseori în producţia filmelor în care este distribuită. Actriţa americană este şi una dintre imaginile oficiale ale brandului Revlon.

Înainte de a deveni actriţă, Halle Berry a participat la câteva concursuri de frumuseţe şi a ieşit pe locul al doilea la concursul Miss USA din 1986 şi pe locul al şaselea la concursul Miss World din acel an. A devenit cunoscută cu rolul din filmul "Bumerangul/ Boomerang" (1992) şi a confirmat aşteptările criticilor de specialitate cu rolurile din "Familia Flintstones: Aventuri în Epoca de Piatră/ The Flintstones" (1994) şi "Bulworth" (1998). Pe lângă Oscarul câştigat în 2002, pentru "Puterea dragostei/Monster's Ball", Halle Berry a devenit un star mondial cu roluri precum cele din franciza "X-Men", "Cod de acces: Swordfish/ Swordfish" (2001) şi "Să nu mori azi/ Die Another Day" (2002). Actriţa a regăsit succesul de odinioară şi în anii 2010, cu filmele "Atlasul norilor/ Cloud Atlas" (2012) şi "Apel de urgenţă/ The Call" (2012).

Halle Berry a câştigat însă şi o Zmeură de Aur pentru cea mai proastă interpretare feminină în 2005, pentru rolul din "Catwoman", şi este una dintre puţinele actriţe de la Hollywood care s-au prezentat la ceremonie pentru a-şi ridica în persoană acest trofeu deloc invidiat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici