Halloween în Spaţiu. NASA a publicat un album cu melodii tematice

  • NASA a publicat un album cu melodii de Halloween
  • Melodiile sunt create din înregistrări ale sondelor şi navelor din Spaţiu
  • Albumul se numeşte "Sunete Sinistre din Spaţiu"
447 afișări
Imaginea articolului Halloween în Spaţiu. NASA a publicat un album cu melodii tematice

Halloween în Spaţiu. NASA a publicat un album cu melodii tematice

Dacă îţi place muzica tematică, află că de Halloween poţi asculta un album publicat chiar de NASA.

Se numeşte "Sunete Sinistre din Spaţiu" şi reprezintă o colecţie de melodii atipice. Au fost create cu ajutorul navelor şi sondelor care captează emisii radio care apoi sunt transformate în sunete. Printre melodii descoperi "Cutremurele de pe Marte", o melodie creată în urma înregistrărilor trimise sonda InSight de pe Marte. Altă variantă este "Sunete din centru galaxiei". Aceasta a fost creată cu ajutorul observatorului Chandra X-Ray. Toate sună uşor înspăimântător. Adică perfect pentru Halloween.
     
          
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici