Harrison Ford l-a ironizat pe Donald Trump, care a spus că este un admirator al actorului - VIDEO

Harrison Ford i-a adresat magnatului american cu aspiraţii prezidenţiale Donald Trump un mesaj plin de ironie, după declaraţiile apreciative ale miliardarului la adresa interpretării sale din filmul de acţiune "Air Force One", lansat pe marile ecrane în 1997, informează nme.com.

977 afișări
Imaginea articolului Harrison Ford l-a ironizat pe Donald Trump, care a spus că este un admirator al actorului - VIDEO

Harrison Ford

Miliardarul Donald Trump, care speră să fie desemnat candidat al Partidului Republican la alegerile prezidenţiale din Statele Unite din anul 2016, a dezvăluit recent faptul că i-a plăcut foarte mult felul în care Harrison Ford a interpretat un preşedinte american în filmul "Air Force One".

"Filmul meu preferat este cel în care Harrison Ford joacă rolul unui preşedinte aflat la bordul aeronavei prezidenţiale", a declarat Donald Trump pentru The New York Times. "Îl iubesc pe Harrison Ford - şi nu doar pentru că închiriază proprietăţi care îmi aparţin. El ia apărarea Americii", a adăugat magnatul american.

În schimb, Harrison Ford, la fel ca majoritatea artiştilor de la Hollywood, nu îl simpatizează deloc pe politicianul american. Joi, starul hollywoodian a fost invitat într-o emisiune de televiziune, "10 Studio", un talk-show matinal din Australia, şi nu a ezitat să îl ironizeze pe Donald Trump.

Atunci când jurnalista care îl intervieva a menţionat numele magnatului american, Harrison Ford a lansat imediat o primă ironie: "Donald Trump? Dragul nostru Donald Trump? Care vrea să devină preşedintele Statelor Unite? O, nu! Preşedinte al Statelor Unite? Credeam că voia să fie doar rezident".

Apoi, starul francizei "Star Wars" a continuat: "Nu vrea doar să locuiască acolo, ci şi să conducă ţara? Nu pot să cred aşa ceva".

Referindu-se, apoi, la declaraţiile apreciative făcute de Donald Trump la adresa prestaţiei sale din filmul "Air Force One", actorul Harrison Ford a spus: "E un film, Donald. A fost doar un film".

"Lucrurile nu se petrec astfel în viaţa adevărată. Dar cum ai putea tu să înţelegi asta?", a adăugat starul hollywoodian.

În urmă cu câteva zile, Donald Trump i-a mulţumit lui Katie Hopkins, o jurnalistă britanică, acuzată adeseori de discriminare de clasă şi de rasism - considerată de miliardarul american "o editorialistă respectată" -, pentru faptul că a luat apărarea sugestiilor sale controversate în ceea ce priveşte lupta împotriva terorismului, inclusiv prin adoptarea unor măsuri care interzic accesul musulmanilor în Statele Unite. "Politicienii din Marea Britanie ar trebui să urmeze exemplul lui Katie Hopkins. Mulţi oameni din Marea Britanie sunt de acord cu mine în această privinţă", a scris Donald Trump pe reţeaua de socializare Twitter.

Între timp, în Marea Britanie a fost lansată o petiţie prin care iniţiatorii ei cer autorităţilor să anuleze dreptul politicianului Donald Trump de a intra pe teritoriul acestei ţări. Petiţia respectivă a fost semnată deja de peste o jumătate de milion de persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici