Harrison Ford RUPE TĂCEREA cu privire la relaţia pe care a avut-o cu Carrie Fisher, în perioada când era însurat cu Mary Marquardt

Actorul Harrison Ford a avut prima reacţie după ce regretata Carrie Fisher a scris în autobiografia ei despre relaţia dintre cei doi, care a început în 1977, în perioada când filmau pentru Star Wars, potrivit Independent.

25792 afișări
Imaginea articolului Harrison Ford RUPE TĂCEREA cu privire la relaţia pe care a avut-o cu Carrie Fisher, în perioada când era însurat cu Mary Marquardt

Harrison Ford RUPE TĂCEREA cu privire la relaţia pe care a avut-o cu Carrie Fisher

Într-un interviu pentru revista GQ, actorul a răspuns la întrebările referitoare la memoriile lui Fisher din 2016, "The Princess Diarist".

Fisher, care a murit în decembrie la scurt timp după publicarea cărţii, a dezvăluit că a avut o relaţie cu Harrison în timpul filmărilor pentru Star Wars: Episode IV - A New Hope, din 1977.

Fisher avea 19 ani când a obţinut rolul prinţesei Leia. La acea vreme, Ford, în vârstă de 33 de ani, era căsătorit cu Mary Marquardt, cu care avea doi copii.

Întrebat de GQ cum s-a simţit atunci când a apărut cartea lui Fisher, Ford a spus: "Era ciudat. Pentru mine."

De asemenea, actorul a mărturisit că, într-o anumită măsură, Carrie l-a avertizat despre faptul că va scrie despre povestea lor în autobiografie. Cu toate acestea, el nu a dorit să intre în detalii

"Ştii, o data cu moartea neaşteptată a lui Carrie, nu prea cred că este un subiect pe care vreau să îl discut", a declarat Ford pentru revistă.

Înainte de moartea ei, Fisher a vorbit într-o publicaţie despre relaţia ei cu Ford.

”A fost atât de intensă”, a spus ea. "Eram Han şi Leia în timpul săptămânii, iar Carrie şi Harrison în weekend."

În autobiografia ei, Carrie Fisher scrie că ea şi Ford au petrecut prima noapte împreună după o petrecere de aniversare a regizorului George Lucas.

"M-am uitat la Harrison. O faţă a unui erou - câteva fire de păr căzute pe fruntea lui nobilă, uşor brăzdată", povestea ea. "Cum ai putea cere un astfel de specimen strălucitor de bărbat să se mulţumească cu cei de la mine?"

"Am fost atât de lipsită de experienţă, dar am avut încredere în el", a adăugat ea. "El era bun."

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici