Harrison Ford şi Calista Flockhart s-au căsătorit

Harrison Ford şi Calista Flockhart, care au o relaţie de opt ani, s-au căsătorit marţi, potrivit purtătorului de cuvânt al actriţei americane, citat de accesshollywood.com.

441 afișări
Imaginea articolului Harrison Ford şi Calista Flockhart s-au căsătorit

Harrison Ford şi Calista Flockhart s-au căsătorit (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit site-ului de ştiri mondene tmz.com, cei doi s-au căsătorit la reşedinţa din Santa Fe a guvernatorului statului New Mexico, Bill Richardson, care le-a şi unit destinele.

În prezent, Harrison Ford filmează în acest stat pentru lungmetrajul "Cowboys and Aliens".

Anul trecut, Ford, în vârstă de 67 de ani, a anunţat că a cerut-o în căsătorie pe Calista Flockhart, în vârstă de 45 de ani, de Sfântul Valentin, şi că ea a acceptat.

Aceasta este a treia căsătorie pentru Harrison Ford, starul francizelor "Indiana Jones" şi "Războiul Stelelor", şi prima pentru Calista Flockhart, vedeta serialului de televiziune de succes "Ally McBeal".

Din relaţiile anterioare, Harrison Ford are patru copii.

Flockhart a făcut o pauză în carieră pentru a-şi creşte fiul adoptat, Liam, în prezent în vârstă de 9 ani, care a fost înfiat şi de Ford. În 2008, ea a revenit în televiziune cu un rol într-un popular serial american, "Brothers & Sisters".

Ford şi Calista s-au întâlnit prima dată la ediţia din 2002 a premiilor Globul de Aur.

Potrivit publicaţiei Forbes, Harrison Ford, nominalizat la Oscar în 1986 ("Martorul"), şi Calista Flockhart, deţinătoare a unui Glob de Aur, se situează pe poziţia a doua în topul pe 2010 al cuplurilor cu cele mai mari câştiguri din industria de divertisment, cu un total de 69 de milioane de dolari. Cea mai mare parte din aceste venituri (65 de milioane de dolari) constituie suma încasată de Harrison Ford pentru rolul său din filmul "Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal" (2008).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici