HARTA limbilor oficiale ale ţărilor lumii. Acest stat are 16 dialecte oficiale

Cine nu şi-a pus întrebarea „Câte limbi oficiale are fiecare ţară din lume?” fără a avea un răspuns concret. Totuşi, un utilizator Reddit a construit o hartă care oferă un răspuns exact la această problemă.

1286 afișări
Imaginea articolului HARTA limbilor oficiale ale ţărilor lumii. Acest stat are 16 dialecte oficiale

HARTA limbilor oficiale ale ţărilor lumii. Acest stat are 16 dialecte oficiale

Un utilizator al reţelei Reddit a făcut, însă, cercetări şi a construit o hartă a ţărilor lumii colorată în funcţie de numărul limbilor oficiale, scrie gandul.info.

Pentru realizarea acesteia au fost studiate Constituţiile ţărilor, pentru că acolo se arată cu certitudine care este limba oficială a fiecărui stat.

Există state care nu au declarat nicio limbă oficială, cum ar fi Statele Unite sau Mexic, dar există state, cum ar fi India, care au peste 10 limbi oficiale. Indienii au nu mai puţin de 16.

Află mai multe pe Gândul

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici