Heidi, oposumul care suferă de strabism, a prezis că Natalie Portman va câştiga premiul Oscar

Heidi, femela de oposum care suferă de strabism, a prezis că Natalie Portman va câştiga premiul Oscar în acest an la categoria "cea mai bună actriţă în rol principal", informează mirror.co.uk.

92 afișări
Imaginea articolului Heidi, oposumul care suferă de strabism, a prezis că Natalie Portman va câştiga premiul Oscar

Heidi, oposumul care suferă de strabism, a prezis că Natalie Portman va câştiga premiul Oscar (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Heidi, femela de opusum care trăieşte la grădina zoologică din Leipzig (Germania), ar putea deveni la fel de celebră ca Paul, caracatiţa denumită "oracolul" Cupei mondiale la fotbal din 2010, încercând să prezică cine va câştiga prestigioasele statuete, în cadrul galei de decernare a premiilor Oscar, ce va avea loc duminică seară la Los Angeles.

Micuţul marsupial este eliberat în fiecare zi într-o curte, în care îngrijitorii amplasează un rând de cinci statuete pe care sunt lipite fotografiile celor cinci nominalizaţi în fiecare categorie. Statueta pe care Heidi o va atinge prima cu una dintre lăbuţele ei va fi desemnată câştigătoare.

Marţi, potrivit unei înregistrări ce a fost difuzată în emisiunea «Jimmy Kimmel Live» de pe postul ABC, Heidi a atins statueta reprezentând-o pe actriţa Natalie Portman, considerată deja marea favorită în cursa pentru Oscar, graţiei prestaţiei din filmul "Lebăda neagră/ Black Swan" de Darren Aronofsky.

Pentru acest rol, Natalie Portman a câştigat deja toate premiile decernate în acest sezon de asociaţiile importante de critici, inclusiv Globul de Aur şi premiul BAFTA.

Micuţul marsupial nu a fost nevoit să călătorească până la Hollywood, unde premiile Oscar vor fi decernate, deoarece filmările au avut loc la grădina zoologică din Leipzig.

Veniturile obţinute din această operaţiune vor finanţa proiectele viitoare de dezvoltare ale Grădinii zoologice din Leipzig, care va primi în plus o donaţie din partea postului ABC. O parte din încasările obţinute din vânzările de jucării din pluş "Heidi" va fi direcţionată către aceste proiecte.

La peste trei ani de la răsunătorul succes mediatic repurtat de ursul polar Knut de la Grădina zoologică din Berlin, femela de oposum Heidi, în vârstă de doi ani şi jumătate, urmează să îşi facă prima apariţie în public abia în luna iulie, la Leipzig. Însă micuţul marsupial, născut în statul american Carolina de Nord şi ajuns la Leipzig în mai 2010, are deja zeci de mii de admiratori pe reţeaua de socializare Facebook.

Problemele oculare de care suferă Heidi ar fi cauzate de faptul că animalul este uşor supraponderal şi din această motiv un mic depozit de grăsime s-a format în spatele ochilor.

Pe lângă ursul polar Knut, telespectatorii din Germania şi din multe alte ţări au fost impresionaţi în 2010 de caracatiţa Paul, de la acvariul din Oberhausen, care a avut dreptate în toate predicţiile făcute cu ocazia Cupei Mondiale din Africa de Sud şi care a murit anul trecut, la sfârşitul lunii octombrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici