Helen Mirren spune că s-a căsătorit pentru a economisi bani

Actriţa britanică Helen Mirren a dezvăluit recent într-un interviu că s-a căsătorit cu regizorul Taylor Hackford, după o relaţie de 12 ani, pentru a economisi bani.

558 afișări
Imaginea articolului Helen Mirren spune că s-a căsătorit pentru a economisi bani

Helen Mirren (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Actriţa, recompensată în 2007 cu premiul Oscar pentru rolul din "Regina/ The Queen", s-a căsătorit cu regizorul Taylor Hackford în 1997, la 12 ani după ce s-au cunoscut pe platoul de filmare a peliculei "Nopţi albe/ White Nights", realizată de acesta, conform contactmusic.com.

Întrebată într-un interviu recent pentru revista Hello! de ce s-a căsătorit atât de târziu, Helen Mirren a declarat că a decis să păşească în faţa altarului după ce un consultant financiar i-a spus că, în urma căsătoriei, ar putea economisi mai mulţi bani.

"Ne-am căsătorit din două motive. Ştiam că familia noastră extinsă (...) ar fi vrut să ne căsătorim. Celălalt motiv a fost de ordin financiar. Pe măsură ce înaintezi în vârstă, începi să te gândeşti la testamente şi la administrarea averii. Ne-am dat seama că lucrurile puteau fi mult mai clare dacă ne căsătoream", a spus Helen Mirren.

În vârstă de 68 de ani, actriţa britanică Helen Mirren a primit de-a lungul unei bogate cariere în film, teatru şi televiziune numeroase distincţii importante, inclusiv câteva premii Emmy şi BAFTA. Mirren a primit alte trei nominalizări la Oscar pentru rolurile din "The Madness of King George", "Gosford Park" şi "The Last Station". Helen Mirren a primit titlul de Comandor al Ordinului Imperiului Britanic în 2003.

În februarie, actriţa britanică Helen Mirren a fost recompensată cu cea mai înaltă distincţie - Fellowship - la gala de decernare a premiilor acordate de British Academy of Film and Television Arts (BAFTA), în semn de recunoaştere pentru contribuţia ei extraordinară adusă industriei cinematografice.

Taylor Hackford a mai regizat, printre altele, filmele "Ofiţer şi gentleman/ An Officer and a Gentleman" (1982), cu Richard Gere, "Semn de viaţă/ Proof of Life" (2000), cu Russell Crowe şi Meg Ryan, şi pelicula biografică "Ray" (2004), care i-a adus două nominalizări la Oscar. A câştigat Oscarul pentru cel mai bun scurtmetraj în 1979, cu pelicula "Teenage Father".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici