Hodor din "Urzeala Tronurilor" devine DJ la festivalul Untold din România

Kristian Nairn, actorul irlandez care îl interpretează pe Hodor în "Urzeala Tronurilor", va urca pe scnea festivalului de muzică Untold, la Cluj, în această vară, se arată pe pagina oficială a evenimentului.

2296 afișări
Imaginea articolului Hodor din "Urzeala Tronurilor" devine DJ la festivalul Untold din România

Hodor din "Urzeala Tronurilor" devine DJ la festivalul Untold din România

Înainte de a interpreta rolul lui Hodor, din serialul fenomen Game of Thrones, irlandezul a încercat să urmeze o carieră în muzică, de mai bine de 5 ani, iar din 2013, Nairn a fost în tuneu sub numele de "Rave of Thrones", încercând să atragă interesul fanilor "Game of Thrones" din întreaga lume.

Deşi în serial personajul interpretat de el şi-a găsit sfârşitul, acest fapt i-a adus notorietate în industria muzicii, din ce în ce mai multă lume solicitându-i serviciile de DJ.

Michael Schweiger, agentul lui Kristian, a declarat pentru Page Six: "Solicitările au explodat, primim oferte din întreaga lume. Amuzant cum oamenii devin faimoşi după ce mor".

Untold 2016 va avea loc în perioada 4-7 august, la Cluj, iar pe scenă vor urca Top 5 DJ ai lumii, Dimitri Vegas&Like Mike, Armin Van Buuren, Hardwell, Martin Garrix, Tiesto alături de alţi peste 150 de artişti internaţionali de renume, dintre care: Afrojack, Faithless, Parov Stelar, Ummet Ozcan, Chase and Status DJ Set, Dannic, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour, Y'akoto.

Untold a fost desemnat Best Major Festival în cadrul European Festival Awards 2015, eveniment ce a avut loc în Groningen, Olanda. O altă recunoaştere a venit din partea celui mai de seamă reprezentant naţional al industriei de marketing şi comunicare, International Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului 2015.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici