Horia Brenciu aduce muzica swing şi jazz pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, pe 26 septembrie

Horia Brenciu şi HB Orchestra Big Band vor aduce, pe 26 septembrie, de la ora 20.00, pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, un spectacol unic de muzică swing şi jazz, "My Way", cu ocazia centenarului celebrului cântăreţ Frank Sinatra.

458 afișări
Imaginea articolului Horia Brenciu aduce muzica swing şi jazz pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, pe 26 septembrie

Horia Brenciu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Anul acesta, New York, Londra şi Las Vegas celebrează centenarul Sinatra printr-o serie de evenimente grandioase. În România, sărbătoarea muzicii swing şi jazz se va ţine la Bucureşti, la Sala Palatului, pe 26 septembrie, într-o producţie plină de surprize muzicale, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

"My Way" reprezintă un omagiu adus lui Frank Sinatra, la 100 de ani de la naşterea artistului. Producţia reînvie glorioasa epocă a muzicii de swing, aducând în prim-plan un gen care a făcut istorie în lumea filmului, a muzicii şi, fără îndoială, în inima publicului.

Piese ca "My way", "Love and marriage", "Something stupid", "Strangers in the night" şi multe altele vor fi prezente în playlist-ul concertului, spre bucuria celor prezenţi pe 26 septembrie la Sala Palatului.

De-a lungul spectacolului, Horia Brenciu îşi propune să omagieze şi alţi artişti ai genului. Printre aceştia se numără Dean Martin, Sammy Davis Jr., Bobby Darin, Fred Astaire, George Gershwin şi chiar Gică Petrescu. Artistul român ar fi împlinit şi el anul acesta 100 de ani de la naştere.

"În urmă cu trei ani, se năştea fata mea cea mică, Mina, şi, odată cu ea, venea şi prima mea producţie de swing şi jazz de la Sala Palatului. Nu ştiu dacă cele trei fete ale mele aşteaptă acum încă o soră sau un frate, însă ştiu cu siguranţă că cei 100 de ani de muzică merită omagiaţi printr-un eveniment special", a declarat Horia Brenciu.

Biletele pentru spectacol se găsesc în reţeaua Eventim şi la casa de bilete a Sălii Palatului şi au preţuri de 250 de lei (VIP), 190 de lei (categoria 1), 150 de lei (categoria 2), 100 de lei (categoria 3) şi 70 de lei (categoria 4).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici