Horia Brenciu aplaudă în picioare duetul lui Marius Moga, marţi, la "Vocea României"

Lupta pentru un loc în show-urile "Live" de la Vocea României este pe ultima sută de metri, iar marţi, de la ora 20.15, ultimii concurenţi din etapa "confruntărilor" se vor duela pe scena show-ului de la Pro TV, informează televiziunea.

537 afișări
Imaginea articolului Horia Brenciu aplaudă în picioare duetul lui Marius Moga, marţi, la "Vocea României"

Horia Brenciu aplaudă în picioare duetul lui Marius Moga, marţi, la "Vocea României" (Imagine: .protv.ro)

Dintre cei rămaşi, doi participanţi din fiecare echipă vor intra la "Cântecul decisiv", adică vor interpreta încă o dată melodia pe care au cântat-o la "Audiţiile pe nevăzute". În urma prestaţiei lor, antrenorul va decide cine merge sau nu mai departe, astfel încât fiecare dintre cei patru, Smiley, Loredana, Marius Moga şi Horia Brenciu va ajunge cu câte şase concurenţi în etapele live.

Ultima ediţie a "Confruntărilor" va fi plină de surprize. Pe scenă vor urca voci mult aşteptate de telespectatori, cum ar fi Tibi Scobiola, Fely Donose, Robert Reamzy, Cristina Bondoc, Maria Cojocaru şi Monica Odagiu.

După ce au avut schimburi de replici destul de aprinse, Marius Moga şi Horia Brenciu dovedesc că sunt nişte profesionişti desăvârşiţi, care apreciază o voce excepţională atunci când o aud. În ediţia de marţi, Horia se ridică în picioare şi aplaudă unul din duetele de senzaţie pregătite de Marius Moga. Prestaţia de pe scenă i-a impresionat pe toţi cei patru antrenori, Moga având de luat una dintre cele mai grele decizii ale serii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici