Horia Moculescu, despre Mădălina Manole: A fost o persoană "remarcabilă, caldă şi inteligentă"

Compozitorul Horia Moculescu a declarat, pentru MEDIAFAX, că este şocat de moartea Mădălinei Manole, care a fost o persoană "remarcabilă, caldă şi inteligentă", cu un timbru vocal "special".

117 afișări
Imaginea articolului Horia Moculescu, despre Mădălina Manole: A fost o persoană "remarcabilă, caldă şi inteligentă"

Horia Moculescu, despre Mădălina Manole: A fost o persoană "remarcabilă, caldă şi inteligentă" (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

"Şocul este atât de mare încât îţi interzice şi o analiză logică. Am avut relaţii excepţionale cu Mădălina Manole. A fost o persoană remarcabilă, caldă, inteligentă şi cu un timbru absolut personal şi special. N-am auzit-o vreodată cântând fals", a spus Horia Moculescu.

El a precizat că auzise că Mădălina Manole era bolnavă. "Am auzit că este bolnavă, dar nu ştiam ce are", a mai spus Moculescu.

Cântăreaţa Mădălina Manole a fost găsită moartă de soţul ei, miercuri dimineaţă, în locuinţa lor din localitatea Otopeni. Conform unor surse judiciare, Mădălina Manole a fost găsită de personalul de la ambulanţă într-o baltă de sânge, având capul spart.

Poliţiştii de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ilfov, doi ofiţeri de la IGPR şi un procuror al Parchetului Capitalei fac investigaţii cu privire la împrejurările în care a decedat cântăreaţa, necropsia urmând a fi efectuată joi.

Primele cercetări indică fără dubii că artista s-a sinucis, unul din elemente care confirmă această ipoteză este şi mesajul pe care cântăreaţa l-a lăsat, miercuri, în jurul orei 2.00, soţului său pe telefonul acestuia, în care spunea că "nu se mai simte frumoasă", afirmă sursele citate.

Anchetatorii au găsit lângă corpul Mădălinei Manole un recipient cu insecticid şi un pahar, criminaliştii spunând că cel mai probabil artista a înghiţit din substanţă.

În urmă cu trei săptămâni, Mădălina Manole ar fi avut o tentativă de sinucidere, cu ibuprofen şi paracetamol.

Mădălina Manole ar fi împlinit miercuri 43 de ani.

În luna mai a acestui an, Mădălina Manole a lansat cel de-al nouălea album al său - "09 Mădălina Manole", la MediaPro Music. Printre cele mai importante albume din cariera sa se numără "Ei, şi ce?" (1993), "Trăiesc pentru tine" (1996), "Cântă cu mine" (1998), "Dulce de tot" (2000).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici