HOROSCOP 15 noiembrie 2019: Zodiile care astăzi sunt sociabile şi descurcăreţe în orice situaţie

Luna din Gemeni aderă astăzi la un aspect tensionat de opoziţie cu Jupiter din Săgetător, semn că zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti) se pot regăsi în unele situaţii mai dificile în plan relaţional sau profesional. Pe de altă parte, îi trasează o configuraţie astrală armonioasă de trigon lui Marte din Balanţă, indiciu cum că zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător) sunt sociabile şi descurcăreţe în orice situaţie.

7119 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 15 noiembrie 2019: Zodiile care astăzi sunt sociabile şi descurcăreţe în orice situaţie

HOROSCOP 15 noiembrie 2019

Berbec

Este foarte important să treci prin filtrul raţiunii toate ideile pe care intenţionezi să le lansezi în discuţiile cu ceilalţi. Altfel, s-ar putea să te înaintezi declaraţii care nu duc decât la tensiuni sau care trădează faptul că nu te-ai pregătit prea bine pentru întâlnirile sau convorbirile de astăzi. Riscul de a se ajunge la conflict tronează atât peste relaţia cu partenerul de viaţă, cât şi în raport cu asociaţii, clienţii sau colaboratorii. Caută mai degrabă să te arăţi dispus(ă) să găsiţi un punct de vedere comun, pe bazele căruia să puteţi să construiţi o strategie comună satisfăcătoare pentru toţi.

Taur

Pe-o parte ţi se dă şi pe cealaltă ţi se ia astăzi din punct de vedere financiar. Mai exact, astrele îţi aduc astăzi oportunităţi de câştig, fie prin intermediul locului de muncă, unde primeşti un bonus sau o primă ori graţie unor activităţi extraprofesionale care îţi permit să îţi rotunjeşti veniturile. Cu toate acestea, s-ar putea ca diferenţa pe care o fac aceste sume la buget să nu fie prea mare; cheltuielile s-ar putea să le depăşească valoarea, iar la finele zilei, s-ar putea să observi că nu s-a îmbunătăţit prea mult condiţia ta financiară. Încearcă să reduci din achiziţii.

Gemeni

Se prefigurează o zi în care te înţelegi mai bine cu copiii decât cu partenerul. Ceva din modul în care vede lucrurile îţi displace, mai ales pentru că nici nu dă semne că ar vrea să îşi schimbe năravul şi să adopte o altă perspectivă. În raport cu cei mici, nu întâmpini astfel de probleme de relaţionare. Ei par să fie mai dispuşi decât persoana iubită să renunţe la unele idei şi să adopte altele, care reflectă mai fidel obiectivele şi principiile voastre comune. Poate că puterea exemplului va funcţiona în raport cu cel drag şi îşi va schimba viziunea.

Rac

În plan profesional, se arată o zi cu multe provocări. Oboseala pare să îşi fi spus cuvântul, slăbindu-ţi capacitatea de a face faţă stresului şi competiţiei. Nu este de mirare aşadar dacă nivelul tău de productivitate scade în raport cu zilele trecute şi rezişti mai greu presiunii la care eşti supus(ă) pe acest plan. Încearcă să îţi aduni putere pentru a depăşi cu succes încercările acestei zile şi apoi caută să petreci mai mult timp cu familia. În mijlocul ei, scapi de energia negativă adunată zi şi reuşeşti să te pui pe picioare, astfel încât să te bucuri de weekend.

Leu

Se prognozează azi o zi extrem de favorabilă pentru aceia(lea) care au în agenda zilei întâlniri cu posibili finanţatori, colaboratori sau parteneri în cadrul unui proiect. Astrele fac în aşa fel încât întrevederile cu aceştia să conducă într-o direcţie avantajoasă nativilor(elor) acestui semn, deschizându-le o grămadă de uşi pe care să le exploreze în viitor. Totuşi, ar trebui să-şi găsească ceva mai mult timp pentru familie, în speţă pentru partener şi copii. Pare că nu au petrecut suficient timp cu ei în utlima vreme, ceea ce a făcut să apară un sentiment de nemulţumire în rândul celor dragi ai tăi.

Fecioară

Eforturile depuse în plan profesional în această săptămână nu au fost în van; se prefigurează beneficii palpabile şi deloc mici pentru eforturile depuse şi realizările de care ai avut parte. Este evident pentru toată lumea că eşti pe o curbă ascendentă la serviciu, pe care dacă o urmezi cu la fel de multă seriozitate, vei ajunge exact acolo unde ţi-ai dorit. Pentru familie, aceste succese personale nu au aceeaşi valoare dacă, în goana după ele, ţi-ai sacrificat din timpul pentru cei dragi sau te-ai implicat mai puţin decât ar fi trebuit în bunul mers al gospodăriei. Revanşează-te faţă de ei.

Balanţă

Pare că îţi lipseşte capacitatea de a discerne situaţiile în care trebuie să fii asertiv(ă) în felul în care comunici de cele în care trebuie să dai dovadă de diplomaţie şi tact. În felul acesta, s-ar putea să ajungi la tensiuni cu oameni cu care nu ţi-ai dori să treci prin tensiuni. Găseşte o modalitate prin care să depăşeşti aceste diferenţe de viziune fără să daţi curs dezbaterilor care nu vă conduc niciunde. Aşadar, este foarte important să te arăţi dispus(ă) să descoperi modalităţi prin care te poţi înţelege cu ceilalţi fără să se producă descărcări de tensiune între voi.

Scorpion

Prima zi de weekend pare să fie una în care cheltuielile s-ar putea să sară calul. Indiferent dacă ţi-ai impus un buget sau nu pentru acest sfârşit de săptămână, s-ar putea să constaţi că ai băgat astăzi mâna prea adânc în buzunar. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba de plăţi pe care nu ar fi reuşit să le evite nici dacă şi-ar fi dorit. În cazul acesta, este foarte important să-ţi impui o limită şi să nu o depăşeşti, oricare ar fi tentaţiile zilelor următoare. Găseşte alternative de petrecere a timpului liber care nu prespun cheltuieli mari.

Săgetător

Aspectele astrale de astăzi creează un climat de competitivitate între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri, iar atâta tmip cât nu escaladează ca să ducă la tensiuni, s-ar putea ca proiectele voastre viitoare să aibă de câştigat de pe urma acestei concurenţe. Este drept că pot interveni diferenţe de viziune între voi, dar atâta timp cât sunteţi disponibil să găsiţi soluţii la situaţiile cu care vă confruntaţi, ele nu vor face decât să vă ajute să vă armonizaţi strategiile şi să vă apropiaţi cu paşi mai repezi de obiectivele comune. Nu lăsaţi tensiunile să vă deturneze planurile.

Capricorn

Cu toate că puterea ta de muncă a mai slăbit în comparaţie cu randamentul de care ai dat dovadă în zilele trecute, eşti încă suficient de motivat(ă) încât să nu laşi oboseala să te împiedice să îţi duci la bun sfârşit activităţile de pe agenda profesională. Faptul că te bucuri de susţinere şi apreciere din partea şefilor este un plus, deoarece te ajută să descoperi resurse interioare pe care nici tu nu credeai că le ai. Cu toate acestea, nu uita să-ţi rezervi timp suficient pentru a lua câte o pauză din când în când, suficient cât să-ţi tragi sufletul.

Vărsător

Aceasta este o zi în care planurile tale, mai ales cele de după programul de la muncă, ar trebui să-i includă mai mult pe partener şi/ sau copiii. Timpul limitat pe care îl aveţi la dispoziţie nu v-a prea permis să petreceţi timp de calitate împreună, dar cu venirea sfârşitului de săptămână, ar trebui să faceţi ceva în acest sens. La fel de favorizate sunt şi activităţile care constituie o pasiune pentru tine. Ai investit suficient din timpul tău în proiecte de viitor care te-au făcut să te concentrezi mai mult pe ziua de mâine decât pe cea de azi.

Peşti

Dacă te gândeşti să stai peste program la serviciu sau să îţi iei de lucru acasă, poate ar fi mai bine să te gândeşti de două ori dacă ar fi indicat să faci acest lucru. Pare că nu ai petrecut prea mult timp de calitate cu familia sau ţi-ai neglijat îndatoririle gospodăreşti, ceea ce a ridicat nivelul de tensiune dintre tine şi cei dragi deasupra cotelor admise. Mai bine lasă pe săptămâna viitoare ceea ce ţi-a mai rămas de făcut şi concentrează-te pe chestiunile presante de natură casnică şi domestică. În felul acesta, nu vei primi reproşuri de la familie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici