HOROSCOP 18 martie 2019: Nativii din patru zodii vor fi puşi în faţa unor decizii importante

HOROSCOP, luni, 18 martie. Află care sunt zilnic previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte. Aspectul astral care iese în evidenţă astăzi este configuraţia tensionată de opoziţie trasată de Luna din Leu la Venus din Vărsător, care ne pune să alegem între preocupările personale şi cele colective. Taurii, Leii, Scorpionii şi Vărsătorii vor fi puşi în faţa unor decizii importante.

5305 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 18 martie 2019: Nativii din patru zodii vor fi puşi în faţa unor decizii importante

HOROSCOP 18 martie 2019: Nativii din patru zodii vor fi puşi în faţa unor decizii importante.

Horoscop Berbec

S-ar putea să oscilezi astăzi între ceea ce-ţi poate aduce mari recompense în viitor şi ceva care îţi poate produce satisfacţii de moment. Aşa se face că poţi fi tentat(ă) să dai o raită pe la magazinele preferate, să-ţi achiziţionezi un produs care-ţi face plăcere, dar care nu reprezintă o investiţie pe termen lung. Cântăreşte lucrurile înainte să te laşi mânat(ă) de impuls. Există momente uneori când ar fi mai bine să laşi raţiunea să decidă în locul simţirii, iar din câte se pare, aceasta s-ar putea să fie una dintre acele situaţii în care trebuie să gândeşti în perspectivă.

Horoscop Taur

Începutul de săptămână s-ar putea să vină cu provocări în ceea ce priveşte felul în care îţi gestionezi timpul între carieră şi viaţa de familie. Volumul de muncă ce-ţi revine perioada aceasta este destul de mare, fapt pentru care ai putea fi nevoit(ă) să petreci momente suplimentare la serviciu ori să-ţi iei de lucru şi acasă. Dacă te aştepţi ca cei dragi să înţeleagă situaţia fără ca tu să le explici motivul pentru care nu poţi lăsa ce ţine de muncă la pragul casei, poţi avea parte de o surpriză. E important să comunici deschis cu ei despre orice se-ntâmplă.

Horoscop Gemeni

Dinamismul este cuvântul-cheie care descrie cel mai fidel climatul acestei zile. S-ar putea ca cea mai mare parte a acestei zilei să te găsească pe drum, deplasându-te prin tot oraşul pentru a te achita de unele angajamente, ori vorbind la telefon sau scriind e-mail-uri. Ţine cont însă de faptul că această cursă contracronometru s-ar putea să se dovedească a fi destul de obositoare, ceea ce te predispune la replici acide sau la dezvăluiri care se pot întoarce împotriva ta. Dacă ai dubii privitoare la felul în care ai acţionat într-o situaţie sau alta, consultă-te cu partenerul şi vezi ce crede.

Horoscop Rac

Provocările începutului de săptămână vizează felul în care îţi drămuieşti finanţele. Cheltuieli neprevăzute ar putea să apară încă de astăzi, dar dacă pe unele dintre ele s-ar putea să-ţi fie greu, dacă nu imposibil, să le eviţi, altele necesită doar o intervenţie rapidă din partea ta pentru a fi şterse de pe listă. Se poate să fie vorba de unele investiţii sau promisiuni de sprijin financiar pe care le-ai făcut ce suportă o mică amânare. Reevaluează-ţi bugetul de care dispui în perioada aceasta şi caută să îl monitorizezi atent pentru ca nimic negativ să nu te surprindă pe acest plan.

Horoscop Leu

Cu Luna în semnul naşterii tale, debutul acestei săptămâni nu poate veni altfel decât cu o doză suplimentară de energie. Ţine însă cont de faptul că, pe de altă parte, s-ar putea să te rănească uşor destul de multe lucruri astăzi. Fie nu te simţi suficient de apreciat(ă) de superiori ori de partenerul(ii) de afaceri, fie simţi că primeşti mai puţin decât le oferi, cert este că există, cel puţin în viziunea ta, unele dezechilibre în relaţia voastră. Vestea bună este că starea ta de spirit se schimbă în bine de îndată ce ajungi acasă la cel drag şi copii.

Horoscop Fecioară

Te preocupă astăzi în principal sănătatea ori munca şi pare că eşti cumva în expectativă. Poate aştepţi rezultatele unor analize sau o aprobare în vederea finanţării unui proiect sau te confrunţi cu o altă situaţie asemănătoare în care nu poţi face altceva decât să ai răbdare ca lucrurile să se aşeze singure în matca lor. Poate fi greu pentru tine să adopţi o astfel de atitudine, crezând pe bună dreptate că ar trebui să primeşti un altfel de tratament din partea celorlalţi sau al sorţii în general. Încearcă să te gândeşti la altceva şi caută să te menţii mereu ocupat(ă).

Horoscop Balanţă

Lunea aceasta s-ar putea să-ţi fie dificil să te împarţi cu succes între viaţa socială şi cea sentimentală, cu atât mai mult cu cât aceasta dintâi implică să cunoşti şi să cultivi relaţii care se pot dovedi lucrative pe viitor. Important este să vezi însă dacă pot duce într-adevăr într-o astfel de direcţie sau rişti să te implici în legături care nu sunt în avantajul tău. Este important aşadar să fii selectiv(ă) şi să-ţi dai seama dacă merită să-ţi sacrifici pasiunile şi timpul petrecut cu cei dragi în favoarea unor relaţii cu perspective incerte. Mizează pe ceea ce-ţi oferă garanţii.

Horoscop Scorpion

Eforturile direcţionate înspre carieră s-ar putea să dea roade mai repede decât te-ai aşteptat, în sensul că astăzi poţi fi recompensat(ă) pentru nivelul de implicare de care ai dat dovadă la serviciu. S-ar putea să fie vorba de o primă, un bonus, o mărire salarială ori de o promisiune fermă că vei avea parte de o schimbare în bine pe plan profesional. Nu toată lumea se va bucura de ascensiunea ta, deci aşteaptă-te la dovezi de invidie din partea unor colegi de muncă. Iar dacă vei petrece şi mai mult timp la serviciu, nici familia nu va fi prea încântată.

Horoscop Săgetător

Din câte se pare, începi săptămâna cu o stare de spirit bună, dar poate mult prea curajos(oasă) în declaraţii. Încearcă să nu promiţi mai mult decât poţi duce la îndeplinire şi nici nu te implica în dezbateri dacă nu dispui de argumentele necesare să-ţi susţii punctul de vedere. Altfel, felul în care eşti perceput(ă) de cei din imediata ta apropiere, dar mai ales de colegii de muncă şi de superiori, ar putea avea serios de suferit. Caută deci să dai dovadă de autenticitate şi nu recurge la afirmaţii bombastice care se pot întoarce împotriva ta mai devreme sau mai târziu.

Horoscop Capricorn

S-ar putea ca astăzi să fii tentat(ă) să depăşeşti bugetul pe care ţi l-ai setat pentru prima parte a săptămânii. Acest lucru s-ar putea datora faptului că balanţa dintre ceea ce dai celor din jurul tău şi ceea ce primeşti de la ei este destul de dezechilibrată, tinzând astfel să-ţi găseşti satisfacţia în lucrurile materiale. Cu cât realizezi mai repede mecanismele psihologice care te determină să cheltuieşti excesiv, cu atât mai repede reuşeşti să pui frână la timp, înainte să trebuiască să te abţii de la aproape orice mic răsfăţ în zilele care urmează. Important este deci să fii raţional(ă).

Horoscop Vărsător

Cu Luna în casa opusă pe cercul zodiacal semnului naşterii tale, s-ar putea ca lunea aceasta să fie mai mult despre partenerul de viaţă decât despre tine. Nu că ţi-ar displăcea o astfel de dinamică, ba dimpotrivă, dar atunci când se întrece o limită şi dispare echilibrul pe acest plan, gluma se îngroaşă. În cazul în care se implică şi părinţii în astfel de treburi, care ţin mai degrabă de bucătăria internă a cuplului, rişti să ripostezi şi mai puternic. Dacă ai nevoie să te răcoreşti, nu ar strica să ieşi în oraş cu prietenii după programul de la muncă.

Horoscop Peşti

S-ar putea să nu începi săptămâna cu motoarele turate la maxim, semn că fie nu te-ai odihnit suficient în weekend, fie te-a copleşit pur şi simplu volumul de muncă pe care l-ai primit lunea aceasta. Înainte să te plângi şefilor din pricina acestui fapt, gândeşte-te că aceste proiecte îţi oferă oportunitatea nu doar să te remarci, dar şi să legi relaţii cu persoane care au interese similare cu ale tale. În felul acesta, depăşeşti mai uşor inerentele tensiuni dintre tine şi anumiţi colegi de muncă şi-ţi găseşti mai uşor motivaţia să te achiţi onorabil de sarcinile pe care le-ai primit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici