HOROSCOP 2015: Cum va fi anul acesta pentru fiecare zodie

Specialiştii au realizat un HOROSCOP al anului 2015 pentru fiecare zodie în parte, prezentând principalele evenimente care vor avea loc pentru nativi.

192030 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 2015: Cum va fi anul acesta pentru fiecare zodie

HOROSCOP 2015: Cum va fi anul viitor pentru fiecare zodie (Imagine: Hepta)

  • BERBEC

Urmează un an foarte bun pentru studii şi călătorii lungi. Mintea vă va fi foarte preocupată de tainele vieţii. Veţi fi aproape cei mai înţelepţi nativi din tot zodiacul.

În prima parte a anului vă faceţi noi cunoştinţe care vă vor fi de folos la un moment dat. Faceţi prietenii benefice, persoanele cu care intraţi în contact în această perioadă fiindu-vă de ajutor în viitor.

Februarie şi martie sunt luni dinamice şi eficiente. Bineînteles că nu totul se petrece fară efort. Pentru mulţi dintre dumneavoastră, strădaniile şi responsabilităţile vizează studiile şi călătoriile de rutină (navetă, delegaţii etc.)

Profesional, drumul spre afirmare este liber şi ambiţia vă poartă în sus, încet şi sigur. Nu faceţi salturi mari deocamdată, dar nici nu vi se pun piedici. Va trebui să vă păziţi spatele însă, pentru că pot exista duşmani hotarâţi şi tenace, care încearcă să vă "lucreze" în ascuns. Din fericire, aceştia nu vă pot face prea mult rău.

Din toamnă, succesele profesionale vin şi mai uşor, odată cu creşterea optimismului şi cu apariţia unor noi interese şi a unor noi cunoştinţe printre oameni interesanţi, cu vederi la fel de largi şi de îndrăzneţe ca ale dumneavoastră.

Pe planul sentimental tindeţi să deveniţi foarte selectivi şi să faceţi "epurări" printre cunostinţe, păstrându-le doar pe acelea care vă par cu adevărat valoroase. Nici în cuplu nu prea sunteţi dispuşi către concesii şi aveţi cerinţe destul de exigenţe de la partener. Cei care sunt singuri, nu doresc să se lege decât dacă întâlnesc pe cineva serios, demn de încredere. Mulţi Berbeci vor simţi chiar nevoia de singurătate.

În ceea ce priveşte sănătatea, sunt câteva probleme cu care vă puteţi confrunta: obezitatea, bolile de ficat, colesterolul şi excesele. Berbecii cu predispoziţii în acest sens vor trebui neapărat să ia măsuri.

  • TAUR

Anul 2015 este excelent pentru demararea unor acţiuni importante, inclusiv pentru începerea, continuarea sau reluarea studiilor. Vârsta nu conteazâ, atata timp cât studiile vă pot aduce avantaje. Lunile de maximâ iniţiativă şi eficienţă sunt august şi septembrie.

Prima parte a anului este o perioadă în care multe vise pot prinde contur. Faceţi planuri noi, se nasc speranţe şi mai mari în sufletul dumneavoastră şi priviţi cu multă încredere spre viitor.

Vă simtiţi liber în tot ce faceţi, nu aveţi limite sau restricţii şi vă manifestaţi după propria voinţă, independent şi încrezător în propriile acţiuni. Primiţi sfaturi de la persoane competente în activitate de consiliere: consilieri juridici, financiari, profesori, care vă vor oferi o anume ghidare pentru continuitatea unor proiecte.

Pe plan financiar, 2015 este un an generos. În mod sigur nu rămâneţi cu buzunarul gol. Dacă ştiţi că meritaţi, puteţi chiar să cereţi o bursă sau o mărire de salariu, pentru că aveţi şanse mari să vi se acorde. Martie ar fi o lună potrivită, dar nu singura.

În septembrie pare a fi un moment favorabil schimbărilor radicale în plan profesional: schimbarea locului de muncă, avansare pe o altă treaptă ierarhică, extinderea clientelei. Veţi intui foarte bine persoanele de care este bine să vă apropiaţi pentru a fi sprijiniţi. Veţi lega prietenii foarte puternice, mai ales cu bărbaţi şi persoane mai în vârstă.

Şansele de căsătorie, pentru cei singuri, cresc major. Pentru cei deja căsătoriţi, este un moment bun pentru armonizarea energiilor în cuplu, orice problemă anterioară – conflicte, dezechilibre – ajungând mai uşor la consens.

Sănătatea dumneavoastră este la cote maxime, orice problemă anterioară putând fi depăşită cu succes. Vă îmbunatăţiţi modul de alimentaţie, încercând un regim nou, ce poate da roade benefice.

  • GEMENI

Astrele spun că anul acesta veţi încerca ceea ce v-a fost teama să încercaţi demult: să faceţi schimbări pe toate planurile care nu vă aduc satisfacţii, să nu mai asteptaţi ca alţii să ia decizii în locul dumneavoastră şi să luptaţi să faceţi din viaţă exact ce vă doriţi.

Veţi fi supuşi şi la unele încercări. Nu e cazul să vă descurajaţi, pentru că, până la urmă, viaţa este o luptă continuă. După primele 6 luni ale acestui an, lucrurile se vor mai relaxa într-o oarecare măsură.

În privinta banilor, situaţia dumneavoastră este cam încurcată: unele resurse secundare pot fi întrerupte sau diminuate, pot apărea dificultăţi legate de o împărţire (partaj, succesiune) care nu vă avantajează; apoi, anumite obligaţii financiare devin împovărătoare, secătuindu-vă bugetul (rate, chirii, taxe etc.); în plus, aveţi tendinţa de a cheltui mai mult decât vă permite punga.

În luna iulie este posibil să vă încercaţi norocul pe alte meleaguri. Sunteţi foarte atraşi de străinătate şi, din a doua parte a anului, vă puteţi face curaj în acest sens.

Pot apărea schimbări majore în plan profesional, cum ar fi o reprofilare, un curs de specializare, o altă direcţie, o altă profesiune, o altă funcţie. Se pun alte baze ale evoluţiei dumneavoastră socio-profesionale. Vă bucuraţi de sfaturile sau ajutorul concret al unui superior.

Luna octombrie deschide o perioadă benefică asocierilor de orice fel. Nu mai doriţi să fiţi singur şi ieşiţi în întâmpinarea celorlalţi cu mai mult interes.

Acordaţi mai mare atenţie aspectului dumneavoastră fizic, investiţi mai mult în ceea ce formează imaginea dumneavoastră publică. Anul descrie o etapă bună a vieţii dumneavoastră, priviţi totul cu încredere şi optimism. Sunt câteva luni de succes în plan sentimental. Aveţi alături de dumneavoastră persoana care poate răspunde pozitiv iubirii dumneavoastră.

Sănătatea, mai ales de la finalul lunii martie până la începutul lui septembrie, va fi cât se poate de bună. La starea dumneavoastră foarte bună va contribui şi faptul că veţi face mult sport din plăcere.

  • RAC

La începutul acestui an sunteti mult mai comunicativ, mai deschis, mai jovial, vorbiti si scrieti cu mult aplomb, intretineti relatii armonioase cu lumea.

Sunteţi o prezenţă agreabilă în anturajul dumneavoastră apropiat, reuşind să-i influentaţi pozitiv şi pe ceilalţi. Şansa dumneavoastră stă în comunicare, deci trebuie să găsiţi o modalitate de a comunica lumii ce aveţi de spus.

Luna martie va aduce mai multă siguranţă de sine, dar aveti tendinta sa munciti mult prea mult si exista pericolul de a va epuiza. Incepand cu aceasta luna veti fi foarte indarjiti la locul de munca, cea mai multa energie consumand-o acolo. Din pacate, nu veti putea sa va afirmati inca pe masura eforturilor depuse si veti fi dezamagiti; aveţi impresia ca pedalaţi în gol.

Viaţa dumneavoastră va fi puternic influentata de sectorul fiananciar. Sunt previzibile creşteri ale veniturilor, dar este bine să nu vă bazaţi pe câştiguri picate din cer, pentru că veţi munci pentru fiecare bănuţ.

De la sfârşitul lui septembrie, Racii încep să primească însărcinari tot mai importante, puterea lor de muncă sporeşte şi începe să se întrevadă o reuşită însemnată pe plan profesional. Octombrie aduce evenimente importante în acest sens.

Pentru unii este un moment ideal pentru studiu, li se oferă şansa de a învăţa ceva nou şi atractiv, pentru alţii este un moment ideal de a deveni părinţi, simţind mai mult ca oricând nevoia de a avea copii cărora să le oferiţi grija şi dragostea de care sunteţi capabil.

Din punct de vedere sentimental, preferaţi libertatea, dar veţi şti să vă asumaţi responsabilitatea într-o relaţie. Aveţi o inimă foarte mare şi foarte romantică, aşa că nu ne temem că nu veţi avea poveşti minunate la finalul acestui an. Oricum, devenţi ceva mai stabili.

Sănătatea vă poate juca feste, mai ales în prima jumătate a anului. Sunt posibile intervenţii chirurgicale.

  • LEU

Aţi priceput deja, din anul care tocmai a trecut, că nu puteţi trăi singuri pe aceasta planetă, încercând în acelaşi timp toate bucuriile specific umane.

Până şi faptul că iubirea nu trece doar prin stomac nu mai este un lucru de neinteles pentru dumneavoastra. V-a luat ceva timp sa intelegeti.

Anul debutează cu probleme financiare serioase, fapt ce va face ceva mai pesimisti. Nu este totusi cazul sa deveniti asa de inchisi, pentru ca dupa 25 ianuarie incep sa se urneasca toate incet, incet, in directia proiectata deja de anul trecut.

În ceea ce priveşte munca, deşi nimic nu este simplu şi apar destule dificultăţi, până în octombrie sunt şanse maxime să apară cel puţin o reuşită adevarată. Afacerile prospera datorita unor asocieri sau colaborari de succes, de aceea trebuie să acceptaţi relationarea cu ceilalţi.

Un plan ce părea blocat fără ieşire in anii anteriori, poate cunoaste acum o redresare fantastica si o revenire la normal. Unele lucruri ce pareau definitiv pierdute pot reveni acum in prim planul atenţiei dumneavoastră cu mari şanse de evoluţie pozitivă.

Deveniţi o persoană populară, cu mulţi prieteni, dar s-ar putea ca în anturaj să se strecoare uneori şi „paraziţi” care să profite de bunavoinţa dumneavoastră. Mai glumeţ şi mai simpatic, sunteţi atras acum mai mult de petreceri, distracţii, serbări, bucurându-vă de companii plăcute.

Viaţa dumneavoastră sentimentală va fi plină de aventuri. Femeile pot avea legaturi cu bărbaţi din străinatate. Viaţa familială va înflori, mai ales din luna iulie. În această perioada puteţi găzdui la dumneavoastră persoane din străinatate. Leii celibatari vor duce dorul unei case pline de copii.

În final, cel mai important avertisment: sănătatea nu trebuie în niciun caz neglijată în 2015. Chiar dacă vă simtiţi în formă, tot ar fi bine să faceţi un control general.

  • FECIOARĂ

Nativilor le reuseste in 2015 aproape tot ce isi pun in minte, mai ales in chestiunile cu adevarat importante. Este un an deosebit, care aduce noi idealuri, noi prieteni, proiecte de viitor mai indraznete. Este un an bun si pentru suflet (cu exceptia lunii septembrie, care poate aduce dezamagire in relatiile de cuplu) fiindca se pot petrece evenimente fericite, cum ar fi o poveste de dragoste, aparitia unei sarcini dorite sau nasterea unui copil in familie.

Este o perioadă de adevarata stralucire pentru dumneavoastra, radiati energie si caldura. Va manifestati personalitatea cu fermitate si va puteti remarca usor, iesind mai mult ca oricand in lumina reflectoarelor.

Profesional, 2015 este unul dintre acei ani în care lucrurile se stabilizeaza şi merg aproape de la sine pe făgaşul potrivit. Este urmarea firească a reuşitelor din ultima vreme. Şi încă mai este loc pentru împlinirea speranţelor, mai ales că Fecioarele se bucură de simpatia şi sprijinul unor personaje influente.

În lunile mai si iunie pot aparea incurcaturi. In aceste perioade, Fecioarelor li se recomandă să se abţină de la împrumuturi şi investiţii şi să fie foarte vigilente în legatură cu veniturile partenerului.

Pentru toate Fecioarele, indiferent de data naşterii, este un an care oferă ocazii de progres pe plan profesional, de avansare şi îmbunătăţire a statutului.

Relaţional, lunile aprilie, mai si iunie pot fi delicate pentru partener sau pentru cuplu în sine. Iar daca în perioada respectivă apare o nouă dragoste, nu trebuie să vă entuziasmaţi prea tare, fiindcă nu sunt şanse să dureze. Cei care intenţionează să se căsătorească, ar face bine să nu-şi fixeze nunta în această perioadă. Sfatul este valabil, de altfel, pentru orice alt fel de contract sau alianţă.

Chiar dacă în acest an aveţi un organism rezistent, menajaţi-vă! Energia fizică pe care o aveţi este considerabilă şi poate să determine un interes crescut pentru sport.

  • BALANŢĂ

Anul 2015 este pentru Balanţe un an strategic, de decizii importante şi stabilizare profesionala sau sociala, un an de temelie. Cu o condiţie: sa aiba multa rabdare şi tenacitate, fiindca nimic nu se obţine prea simplu.

În acest an, nativii acestei zodii se pot astepta la orice. Poate fi cea mai revolutionara perioada din viata, cu evenimente bruste si neprevazute, cu conjuncturi iesite din comun, cu schimbari radicale. Fie ca-si dau seama sau nu, ele cauta de fapt libertatea, noul si originalul.

Muncile banale şi stereotipe le vor exaspera, deci trebuie sa se orienteze catre preocupari care sa le solicite creativitatea, originalitatea si ingeniozitatea, sau catre un loc de munca in care sa aiba cat mai multa libertate de miscare.

Pe plan profesional, Balantele au din toamna o mare indemanare în a întoarce situaţiile în favoarea lor. Prind din zbor ocaziile favorabile şi le exploatează cu abilitate şi înţelepciune. Îşi fac proiecte şi privesc cu mai multă îndrăzneală spre viitor.

În plan financiar nu trebuie să vă aşteptaţi la îmbogăţiri spectaculoase.

În prima parte a anului sunteţi capabili să îi intelegeţi mai mult pe cei din jur, stiti exact ce doriţi de la ei şi de la dumneavoastră înşivă, nu mai sovaiti in nici o directie si toti se pot baza pe dumneavoastra. Cuplul îl sustineţi cu zâmbetul pe buze chiar daca nu arareori apar momente de incordare datorate în special racelii de care da dovada partenerul sau din cauza distantei de la care sunteti nevoiti sa va sustineti iubirea. Relatiile mai vechi vor rezista cu brio acestui test, cele mai recente ar putea avea oarecum de suferit, dar totul depinde de dumneavoastră şi de el/ ea, astrele neavând prea multe de spus în acest moment despre viitorul acestor cupluri.

Cu sănătatea ar putea avea mari probleme nativii sensibili la schimbări de temperatură. Răcelile vor fi frecvente.

  • SCORPION

Ocupaţi să demonstraţi cat mai mult cat de capabili sunteti in plan profesional, veti cam neglija complet viata de familie. Nu inseamna insa ca acesta este in pericol de destramare, ci doar ca raceala cauzata de griji, stress si oboseala se va instala in acest plan pentru vreme inlungata. Nu fugiti insa de relatii sociale care sa va ajute sa prosperati, sa avansati si sa calatoriti mult. Va trebui insa sa fiti foarte stapani pe dumneavoastra insiva, sa tineti permanent legatura cu colaboratorii, sa fiti foarte sistematizati si rigurosi.

În plan material nu duceti lipsa de prea multe. E drept ca v-ati dori sa aveti mai muti bani, sa va permiteti mai multe, dar aveti mai mult decat au altii, si asta ar trebui sa va multumeasca.

Partea cea mai neplăcută a acestui an este aceea ca la serviciu sunteti apreciati mai mult in vorbe, laudati si dati drept exemplu, dar primele, avansarile si recunoasterile oficiale se lasa asteptate. Treceti insa cu bine si peste aceste teste psihice menite a va pune la incercare rabdarea si tenacitatea.

Un punct fierbinte al anului este cuplul. Apare nevoia de transformare, de regândire a relaţiei sau a modului de raportare la partener. Scorpionii disponibili sufleteşte pot trăi o nouă pasiune, pot face cunoştinţă cu aspecte nebănuite ale sexualităţii lor.

În cazul Scorpionilor care au un partener stabil, este posibil ca acesta sa treaca prin momente dificile. In fine, pentru cei care se zbat intr-o relatie problematica, 2015 deschide calea spre despartirea eliberatoare.

Sănătatea ar putea avea oarecum de suferit din cauza oboselii psihice şi intelectuale la care vă supuneţi. O alimentaţie adecvată, puţin sport şi vitaminele şi mineralele necesare v-ar susţine însă tonusul şi puterea de a merge nestingheriţi mai departe.

  • SĂGETĂTOR

Sensibili şi putin cam prea încăpăţânaţi, anul acesta ţineşi neapărat să arataţi cu degetul spre cei care v-au rănit în trecut. În inimă i-aţi iertat complet dar vreţi neapărat să ţineţi minte pentru totdeauna ce vi s-a întâmplat, în speranţa că veţi şti să vă feriţi pe viitor.

Familia va fi centrul universului multora dintre dumneavoastră, chiar daca ritmul de lucru pe care vi l-ati autoimpus va va rapi mult din timpul de petrecut in sanul familiei.

Prima parte a anului favorizează cu precădere realizările dobândite prin seriozitate şi muncă. Partea doua a anului este mai bogata in surprize, in intamplari neasteptate, in posibilitati ivite pe negandite, in ocazii care va imboldesc sa adoptati noi modalitati de actiune, mai moderne sau mai originale.

Pe tot parcursul anului, anumite planete vor influenţa major viaţa dumneavoastră. Pot aduce un eveniment de destin prin care viaţa dumneavoastră capată o altă culoare. Atunci veţi cunoaşte o altă faţetă a propriei dumneavoastre personalităţi, poate în alte condiţii de viata, in care energia dumneavoastra devine maxima, cheful de a trai la fel si descoperiti dintr-o dată ca o latură a personalităţii dumneavoastra nu a fost suficient folosită. Va fi momentul revelarii unei alte identităţi, practic după acele luni descoperind că aţi devenit altul.

Una dintre lecţiile principale pe care le aveţi de învăţat este dominarea agresivităţii şi a posesivităţii în relaţiile cu persoana iubită. Va trebui să învăţaţi ce este constanta şi profunzimea sentimentelor şi va trebui să vă dominaţi instinctele sexuale deosebit de puternice. Activitatea sportivă vă va face foarte mult bine, pentru că vă va consuma excesul de energie.

Cu sănătatea toate ar fi bune şi frumoase daca aţi reuşi să gasiţi timp să consultaţi doctorii atunci când problemele sunt doar la început, nu abia când se agravează.

  • CAPRICORN

Fiind multumiţi de dumneavoastra insiva si de cei care va inconjoara, anul 2015 ar putea fi pentru dumneavoastra cel putin la fel de bun ca 2014. Nimic nu va poate induce ganduri negre, nimic nu ar trebui sa va deprime sau sa va produca sentimente negative.

Mândri in sinea dumneavoastra de ceea ce sunteti, adorat de unii si contestati tacit de foarte multi, continuati si in acest an maniera exploziva de a-i trata pe cei din jur.

Anul acesta vă este avantajos pe multe planuri, asa ca nu ar trebui sa ezitati cand vi se fac anumite propuneri. Aveti ocazia de a va pune in practica ideile, de a fi sustinuti de oameni deosebiti, de a realiza ceea ce nici nu visati in anii anteriori.

Cei care n-au serviciu, au şanse mari sa-si gaseasca, iar cei care au deja, isi mai pot gasi inca unul. In unele cazuri, s-ar putea ca la originea realizarilor profesionale sa se afle un esec, dar care se transforma pana la urma intr-un mare salt inainte.

Din toamnă, apar asocieri şi colaborări profitabile, noi cunoştinţe utile, mai mulţi clienţi şi contracte bune.

În familie, important pentru dumneavoastra este ca nimeni sa nu se simta neglijat, asa ca va revarsati toata dragostea asupra celor care inseamna cu adevarat ceva pentru dumneavoastra. Prietenii va sunt mai dragi ca niciodata, dar totusi familia ramane pe primul loc.

În cuplu treceţi printr-o perioada deosebit de benefica, plina de intelegere si daruire, de tot ce isi poate dori un om. Nu par a se isca nici un fel de furtuni cu exceptia micilor impunsaturi de indragostiti. Chiar si Capricornii implicati de ani de zile intr-o relatie sentimentala ce parea a se fi deteriorat vor avea parte de liniste, seninatate si intelegere.

Sănătatea ar putea să vă dea bătai de cap şi să ia turnuri neaşteptate – şi neplăcute - în cazul exceselor alimentare care s-ar putea solda cu erupţii cutanate, eczeme sau indigestii grave.

  • VĂRSATOR

În general indecişi şi totusi echilibraţi în hotărâri, nativii Vărsători vor lua anul acesta prin surprindere pe cei care îi cunosc: vor lua decizii majore, care vor schimba în mare măsură viaţa lor dar oarecum şi pe a celor din jur. Una peste alta, vreţi să iesiţi din anonimat, doriţi să demonstraţi că puteţi mai mult, şi sigur veţi reuşi, căci astrele vă călăuzesc.

Luna martie este un punct de cotitură maximă pentru o mare parte dintre dumneavoastră, un contract de muncă nou fiind cel mai probabil şansa dumneavoastră de a rezolva multe dintre problemele care vă frământa.

Unii Vărsatori care îşi aleg obiective serioase şi nu caută succesul imediat, pot să avanseze binişor, dacă acţionează cu diplomaţie. Există unele domenii în care chiar au şanse foarte frumoase: studiile, comunicarea, călătoriile şi activitatea mentală.

Imaginea dumneavoastră publică se îmbunătăţeşte, începeţi să cunoasteţi persoane în care vă puneţi unele umbre de speranţă, în special dacă lucrează în domenii profesionale înrudite cu ale dumneavoastră.

În plan social s-ar putea spune ca nimic nu iese din limitele normalului. Aveţi însă prea puţin timp liber şi pe acesta se cuvine să i-l acordaţi mai mult familiei. Oricum, se pare că multe dintre prieteniile dumneavoastră vechi s-au răcit, fie din cauza distanţei, fie a anturajului. Ar trebui să nu uitaţi însă de ei. Prietenii noi sunt puţini.

Familia nu joacă un rol deosebit de important în deciziile dumneavoastră, câci tindeţi să hotărâţi singuri ce doriţi să faceţi. Nu îi va plăcea deloc însă acest lucru partenerului de viaţă. Nici părinţii nu vor fi încântaţi de atitudinea dumneavoastră. Important este totuşi să vă sfătuiţi cu partenerul de cuplu atunci când decideţi ceva în numele amândurora.

Sănătatea ar trebui îngrijită ceva mai mult, sportul fiind cel mai indicat pentru dumneavoastră. Evitaţi tratamentele “după ureche”, dar nici nu mergeţi la medic pentru cea mai mică migrenă!

  • PEŞTI

În general, anul acesta va fi bun. Nu vă este teamă de muncă, atâta vreme cât ştiţi că veţi avea câştiguri pe măsură şi vă veţi orienta să legaţi prietenii cu persoane foarte influente.

Veţi pune bazele unui nou început pe toate planurile. Vreţi ca viaţa dumneavoastră să ia cursul pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna şi ferească Dumnezeu să încerce cineva să vi se opună!

Studiaţi mult, citiţi mult, sunteţi atras de latura abstractă a vieţii, eliberându-vă de cotidian. Intraţi într-o altă lume în care acumulaţi multe informaţii noi, utile evoluţiei dumneavoastră intelectuale şi spirituale.

În plan profesional, intuiţia, sentimentul responsabilităţii, aspiraţia către progres, puterea imaginaţiei, dar şi încăpăţânarea nativă vă ofera noi oportunităţi de avansare. Ca şi anul trecut, important este sa vă bazati pe propriile dumneavoastră forţe chiar dacă nu este absolut necesar să va spetiţi muncind. Banii sosesc încet dar sigur şi cu certitudine veţi reuşi să economisiţi destul de mult.

Banii vin şi pleacă, dar vă raman suficienţi cât să începeţi să faceţi economii pe care vă veţi putea baza mai târziu, pe la sfârşitul anului. Veţi reuşi să ajutaţi financiar şi câţiva amici care nici nu se aşteaptă la un asemenea gest din partea dumneavoastră. Important este că reuşiţi să vă faceţi noi prieteni, dar nu unii “cumpăraţi”, ci unii care vă vor fi cu adevarat recunoscători şi apropiaţi sufleteşte vreme îndelungată.

Nespus de fericiţi vă veţi simţi în cadrul cuplului şi ar trebui să îi spuneţi acest lucru şi partenerului de viaţă care începe să aibă unele îndoieli în privinţa sentimentelor dumneavoastră. Există totuşi şi persoane din afara cuplului care încearcă de vreme lungă să vă destrame relaţia.. Important este să reuşiţi să treceţi peste capcanele întinse de rău-voitori.

În ceea ce priveşte sănătatea, ţineţi sub control tensiunea arterială, evitaţi stresul prelungit şi oboseala intelectuală excesivă!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici