HOROSCOP de weekend, 16 - 17 noiembrie 2019: Zodiile care vor avea parte de un final de săptămână grozav

Sâmbătă se formează o Mare Piramidă pe semne de Apă între Luna din Rac, Mercur retrograd din Scorpion şi Neptun retrograd din Peşti, semn că zodiile în care se află aceste planete ar putea fi într-o dispoziţie romantică. Duminică, aceeaşi Lună din Rac le trasează lui Saturn şi Pluto din Capricorn, respectiv Marte din Balanţă aspecte tensionate de opoziţie şi careu, ceea ce înseamnă că zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) nu vor avea parte de un final de săptămână prea grozav.

5715 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP de weekend, 16 - 17 noiembrie 2019: Zodiile care vor avea parte de un final de săptămână grozav

Berbec

Tonus fizic şi stare emoţională

Sâmbăta aceasta s-ar putea să nu te surprindă într-o formă prea bună. Din punct de vedere mental stai bine, dar nivelul tău de energie este destul de redus. Caută să nu îţi programezi în această zi activităţi fizice care riscă să îţi exacerbeze starea de oboseală în care te afli.

Bani şi carieră

Ai putea fi tentat(ă) duminică să îţi aloci câteva ore pentru a te pregăti profesional pentru ziua de luni. Dacă acest lucru implică să te întâlneşti cu acele persoane cu care derulezi afaceri, află că s-ar putea ca discuţiile să nu conducă în direcţia potrivită. Mai bine lasă-le pe luni.

Familie, prieteni şi cuplu

În aceeaşi zi, se anunţă tensiuni între tine şi apropiaţi, dar îndeosebi în raport cu partenerul de viaţă. Aşteaptă-te însă ca această stare să se răsfrângă şi asupra celorlalţi, mai ales dacă au tendinţa de a vă lua partea atunci când vă certaţi. Încercaţi să o daţi totuşi la pace.

Taur

Tonus fizic şi stare emoţională

S-ar putea ca duminica aceasta să fii uşor iritabil(ă) şi să te enervezi din orice. Încearcă să te ţii departe de orice sursă de conflict sau de energie negativă pentru a evita acel scenariu în care spui sau faci lucruri de care nu vei fi prea mândră în următoarele zile.

Bani şi carieră

Sâmbăta te surprinde într-o dispoziţie sociabilă, iar abilităţile tale de compunicare sunt la înălţime. Iată o oportunitate bună să te întâlneşti neoficial cu acele persoane cu care intenţionezi sau derulezi deja activităţi profesionale. Discuţiile pe care le veţi purta în această zi se pot dovedi a fi extrem de lucrative.

Familie, prieteni şi cuplu

Poţi profita de pe urma aceleiaşi stări de spirit şi în plan personal. Aşadar, dacă ai lucruri importante de discutat cu partenerul sau cu cineva din familie, asigură-te că abordezi subiectele mai dificile sâmbătă. Duminică, s-ar putea ca aceste conversaţii să nu evolueze în direcţia potrivită din pricina reactivităţii tale.

Gemeni

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele nu ne dezvăluie prea multe informaţii cu privire la tonusul tău mental şi fizic de la finele acestei săptămâni. Indirect se poate deduce însă că duminică este posibil să nu ai parte de o zi prea bună. Unele probleme de ordin financiar s-ar putea să îţi creeze unele supărări.

Bani şi carieră

Sâmbătă s-ar putea ca unii(ele) nativi(e) ai(le) acestui semn să câştige unele sume frumuşele de pe urma unor activităţi profesionale sau pentru că au stat peste program la serviciu. În felul acesta, ar putea ajunge totuşi să exagereze cu cheltuielile duminică. Li se recomandă o atitudine mai precaută la cumpărături.

Familie, prieteni şi cuplu

În cazul în care cheltuielile îi vizează pe cei dragi sau sunt încurajate de ei, poate ar fi indicat să le explici că nu este momentul acum să aruncaţi cu banii în stânga şi în dreapta. Puteţi folosi aceste resurse în scopuri practice, care nu urmăresc doar nişte satisfacţii de moment.

Rac

Tonus fizic şi stare emoţională

Ultima zi a acestui final de săptămână te găseşte energic(ă) şi pozitiv(ă). Nu te lăsa însă păcălită de această stare, optând pentru activităţi obositoare şi luându-ţi angajamente sociale care te pot epuiza mental. La sfârşitul zilei, s-ar putea să constaţi că eşti suprasolicită şi vei avea probleme săptămâna viitoare.

Bani şi carieră

În cazul în care activezi în cadrul unui parteneriat de afaceri sau te întâlneşti cu colaboratorii ori cu clienţii sâmbăta aceasta, află că discuţiile voastre s-ar putea să nu meargă în direcţia în care ţi-ai imaginat. Poate că unele idei şi strategii ar necesita ceva mai mult timp de gândire.

Familie, prieteni şi cuplu

Tensiuni se întrevdă în aceeaşi zi şi între tine şi partener, cel mai probabil pe seama unor chestiuni de ordin casnic sau domestic. Unul dintre voi s-a implicat mai puţin decât celălalt pe acest plan, iar acest lucru nu putea trece neobservat prea multă vreme. Trebuie să vă schimbaţi atitudinea.

Leu

Tonus fizic şi stare emoţională

Duminică, boseala îşi spune în sfârşit cuvântul în ceea ce te priveşte. Nu ar trebui să te mire aşadar dacă eşti ursuz(ă) sau ai tendinţa să te răsteşti la cei din jur. De regulă, nu eşti genul acesta de persoană, dar s-au adunat mult stres şi presiune în ultima vreme.

Bani şi carieră

Dacă munceşti duminica aceasta, nu te aştepta ca randamentul tău să fie prea ridicat. Funcţionezi pe baterii de rezervă de câteva zile încoace şi pare că şi acestea s-au cam epuizat. Încearcă să te motivezi să duci această zi la bun sfârşit, apoi dedică-te unui program de odihnă şi relaxare.

Familie, prieteni şi cuplu

Sâmbătă pari că dispui de starea de spirit necesară pentru a socializa. Nici atunci însă nu îţi fac bine grupurile mari de oameni. Optează pentru activităţi cu grupuri restrânse de prieteni şi persoane dragi. Prin intermediul lor, reuşeşti să te eliberezi de energia negativă pe care ai acumulat-o peste săptămână.

Fecioară

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele nu ne vorbesc prea clar despre cum îţi merge weekend-ul acesta, dar judecând după aspectele pe care şi le trasează, putem spune că sâmbătă eşti încă într-o formă bună. Faptul că eşti sociabilă şi implicat(ă) în plan social spune despre tine că ţi-ai conservat energia destul de bine totuşi.

Bani şi carieră

Cheltuielile s-ar putea să sară de limita bugetului propus pentru acest sfârşit de săptămână. Aşadar, dacă te gândeşti să dai o raită pe la magazinele preferate duminică, gândeşte-te de două ori dacă este înţelept ce faci atunci când îi întinzi agentului de vânzări cardul bancar. Altfel, luni eşti pe deficit.

Familie, prieteni şi cuplu

În cazul altor nativi(e), duminică poate fi vorba de unele ieşiri cu prietenii care implică un buget de care nu dispun moment. Unii dintre ei s-ar putea să se supere dacă nu participi, dar dacă le explici clar cum stă situaţia, nu vor fi absurzi şi să nu te înţeleagă.

Balanţă

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele nu îşi trasează săptămâna acesta aspecte care îţi exacerbează starea de oboseală sau care îţi conferă o dispoziţie nu prea reuşită. Exită însă posibilitatea că dacă lucrezi duminică, să te enerveze atât de tare ceva din atitudinea şefilor încât să-ţi afecteze dispoziţia fără să mai poţi face mare lucru.

Bani şi carieră

Aşadar, ultima zi a acestui final de săptămână nu se întrevede prea grozavă dacă trebuie să ajungi la muncă, fie pentru că aşa-ţi este programul sau ai fost chemat(ă) de acasă pentru o treabă urgentă. Modul în care te tratează superiorii nu este pe placul tău, ceea ce duce la tensiuni.

Familie, prieteni şi cuplu

Planurile de duminică alături de familie vor trebui să mai aştepte până săptămâna viitoare. Cu puţin noroc, vei reuşi să le reprogramezi pe sâmbătă, dar oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să le explici ce anume se întâmplă de eşti nevoit(ă) să îţi schimbi agenda pe duminică.

Scorpion

Tonus fizic şi stare emoţională

Starea ta de spirit pare că fluctează destul de mult în acest weekend. Sâmbătă eşti energic(ă) şi pozitiv(ă) peste poate, dar duminică ţi se îneacă corăbiile de tot. Încearcă să te menţii totuşi într-o stare de echilibru emoţional pentru că astfel de oscilaţii nu-ţi fac bine nici ţie, nici celorlalţi.

Bani şi carieră

Duminica nu este deloc o zi favorabilă pentru dezbateri şi negocieri. Iar dacă un contract valoros depinde de modul în care te prezinţi în astfel de circumstanţe, mai bine găseşti o metodă să amâni astfel de întreprinderi pe săptămâna viitoare. Ai nevoie de minte limpede şi de viteză de reacţie.

Familie, prieteni şi cuplu

Sâmbătă, eşti într-o stare de spirit numai bună pentru ieşit. Pentru nativii(ele) single ai(le) acestei zodii, nu lipsesc ocaziile de flirt şi cele de-a cunoaşte persoane interesante. Duminică însă, ar fi mai indicat să nu intri în discuţii pe subiecte sensibile, care riscă să te aducă la ceartă cu apropiaţii.

Săgetător

Tonus fizic şi stare emoţională

Nu se poate spune că eşti într-o dispoziţie proastă weekend-ul acesta, dar nici nu prea ai chef de mulţimi mari sau alte activităţi care implică prea mult stres şi agitaţie în jurul tău. Ce-i drept, eşti o persoană căreia îi place forfota unui grup mare, dar acum eşti prea obosit(ă).

Bani şi carieră

S-ar putea să exagerezi puţin cu cheltuielile duminica aceasta. Gândeşte-te de ce sumă mai dispui după zilele de vineri şi sâmbătă şi caută să nu întreci măsura. În caz contrar, rişti să începi săptămâna viitoare cu un buget mult redus faţă de cel pe care ţi l-ai imaginat zilele trecute.

Familie, prieteni şi cuplu

Tu şi prietenii nu beneficiaţi de aceeaşi stabilitate financiară în această perioadă. Sau poate că atitudinile voastre faţă de finanţe nu se suprapun. Dacă acest lucru implică să faci cheltuieli pe care ar fi mai bine să le eviţi, nu ceda presiunii grupului. Ai alte obiective în vedere zilele acestea.

Capricorn

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele sunt destul de secretoase cu privire la nivelul de energie şi bună dispoziţie de care te bucuri în acest final de săptămână. Pe baza altor aspecte, putem trage concluzia că nu îţi va merge prea rău sâmbătă, când eşti sociabil(ă) şi pus(ă) pe distracţie. Duminică nu stai prea bine.

Bani şi carieră

În cazul în care activezi în cadrul unui parteneriat sau ai o relaţie mai complicată cu unul dintre superiori, s-ar putea ca lucrurile să nu evolueze în direcţia prea bună pentru voi sâmbăta aceasta, dacă programul de lucru se extinde până atunci. Caută să nu alimentezi astfel de stări conflictuale.

Familie, prieteni şi cuplu

Aceeaşi atmosferă tensionată se poate face remarcat(ă) şi în plan sentimental, acolo unde ajung să se ducă lupte pentru putere între tine şi partenerul de viaţă. Mai bine aţi încerca să vă concentraţi pe lucrurile pe care le aveţi în comun decât pe cele care vă distanţează unul de celălalt.

Vărsător

Tonus fizic şi stare emoţională

Te numeri printre zodiile care trec duminică printr-o criză de energie şi bună dispoziţie. Mai exact, pare că le-ai epuizat cu totul în zilele anterioare şi ai ajuns să nu te simţi deloc pregătit(ă) pentru activităţi solicitante fizic sau care implică grupuri prea mari şi obositoare de persoane în jur.

Bani şi carieră

Dacă lucrezi duminica aceasta sau se întâmplă să fii chemat(ă) la serviciu, este normal dacă îţi va lua ceva timp până când vei reuşi să intri în starea necesară să te pui pe treabă. Randamentul tău lasă de dorit, dar dacă te motivezi, duci ziua la bun sfârşit fără probleme.

Familie, prieteni şi cuplu

Nu este de mirare dacă viaţa ta socială cam lasă de dorit la finele acestei săptămâni. Nu prea eşti în dispoziţia necesară pentru a te vedea cu prietenii în grup mare. Mizează mai bine pe activităţi în grup restrâns, care nu te solicită mental şi emoţional chiar atât de mult.

Peşti

Tonus fizic şi stare emoţională

Pare că, cel puţin sâmbăta aceasta, eşti într-o dispoziţie bună, molipsind pe toţi în jurul tău cu veselia ta. Caută să ţi-o conservi însă pentru că aspectele astrale de duminică nu îţi sunt prea favorabile din acest punct de vedere. Evită mediile în care se întreţin surse de energie negativă.

Bani şi carieră

Pe parcursul zilei de duminică, eşti invitat(ă) să participi atât la întâlniri cu prietenii, cât şi la unele activităţi cu o persoană pe care o placi. Din punct de vedere financiar, le poţi susţine pe amândouă, dar doar dacă eşti foarte atent(ă) cum îţi gestionezi bugetul. Ai grijă cât cheltuieşti.

Familie, prieteni şi cuplu

În principiu, ai parte de un final de săptămână destul de reuşit, cu excepţia problemelor financiare care pot interveni duminică între tine şi angajamentele tale cu prietenii sau cu persoana iubită. Vestea bună este însă că le poţi susţine energetic şi găseşti resursele necesare să te bucuri de timpul liber.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici