Horoscop săptămânal 2 mai - 8 mai

Citeşte horoscopul săptămânal 2 mai - 8 mai şi vezi ce ţi-au pregătit astrele pentru perioada următoare.

5279 afișări
Imaginea articolului Horoscop săptămânal 2 mai - 8 mai

Horoscop săptămânal 25 aprilie - 1 mai (Imagine: Hepta)

Horoscop săptămânal 2 mai - 8 mai BERBEC

Eşti extrem de încântat, pentru că în sfârşit te afli în sânul familiei, iar a doua zi de Paşti îţi aduce numai bucurii şi împliniri pe plan emoţional. Te-ai împăcat cu partenerul, iar familia îţi este alături. La locul de muncă nu apar sarcini urgente, ceea ce înseamnă că vei avea parte de zile liniştite. Nu ar fi rău să mai reduci din cheltuieli, mai ales că ai cheltuit destul de mult în zilele de sărbătoare. Weekendul nu anunţă planuri măreţe, deci vei avea parte de o săptămână liniştită, per total.

Horoscop săptămânal 2 mai - 8 mai TAUR

În primele zile ale săptămânii reuşeşti să faci rost de nişte bani, dar ar fi indicat să îi dirijezi cu atenţie. La serviciu, vei avea parte de nişte sarcini dificile, aşa că îţi trebuie concentrare maximă. În ceea ce priveşte viaţa amoroasă, nativii singuri au şanse mari de a-şi găsi alesul, iar cei care sunt într-o relaţie, vor duce relaţia la următorul nivel. Ori o căsătorie, ori întregirea familiei cu un copil. 

Horoscop săptămânal 2 mai - 8 mai GEMENI

Datorită sărbătorilor pascale, vor reapărea în viaţa ta cunoştinţe mai vechi cu care nu ai mai ţinut legătura de-a lungul anilor, iar asta te bucură nespus. Vei relega prieteni vechi. Marţi şi miersuri, vei avea zile lejere la birou, dar asta nu înseamnă că trebuie să te laşi pe o ureche. Poţi veni tu cu o idee sau un proiect. Astrele favorizează activităţile profesionale, iar superiorii te-ar putea remarca. În weekend, îţi poţi dedica timpul liber partenerului, care s-a simţit cam neglijat săptămâna asta.

Horoscop săptămânal 2 mai - 8 mai RAC

Te simţi nervos în preajma familiei tale, aşa că ar fi timpul să îngropaţi securea războiului şi să revii la sentimente mai bune. Profită de sărbători şi fă pace cu rudele tale. Mijlocul săptămânii anunţă un exces de energie, aşa că asigurăte că îţi iei angajemnte care cotnează cu adevărat. Colegii de la locul de muncă te calcă pe nervi, dar nu trebuie să le dai atenţie. Apele se vor linişti spre sfărşitul săptămânii. În wekend vei avea aprte de o surpriză din partea partenerului.

Horoscop săptămânal 2 mai - 8 mai LEU

Sănătate nu va fi un obstacol pentru tine în săptămâna aceasta, căci eşti într-o formă de zile mari. Sărbătorile pascale te-au încărcat cu energia de care aveai nevoie, iar acum eşti gata să te reîntorci la birou. Miercuri şi joi este favorizată încheierea de contracte sau afaceri. Te poţi axa pe această parte a vieţii profesionale. Pe plan emoţional, vei avea de suferit în weekend, dar nimic îngrijorător, căci este o ceartă banală. Mare atenţie la reproşuri şi gelozie! 

Horoscop săptămânal 2 mai - 8 mai FECIOARĂ

Deşi eşti o persoană raţională, când vine vorba de propria sănătate, îţi ieşi din tipar. Ai o teamă inexblicabilă de medic, dar trebuie să o depăşeşti, pentru că sănătatea ta e cam şubredă săptămâna aceasta şi te vei simţi rău, în special în zilele de marţi şi miercuri. La birou nu te poţi concentra şi rişti să faci treabă de mântuială, aşa că nu te înhăma la sarcini complexe şi dificile. Partenerul te susţine în perioada asta, iar tu nu poţi să îi fii decât recunoscător. În weekend te vei simţi mai bine, aşa că îl poţi surprinde cu o surpriză.

Horoscop săptămânal 2 mai - 8 mai BALANŢĂ

Nu eşti în apele tale săptămâna aceasta, iar abilităţile tale de socializare refuză cooperarea cu cei din jur. Ia-ţi o zi liberă ca să te aduni, dacă starea se înrăutăţeşte. La serviciu rişti să intri în conflict cu colegii tăi, tocmai din cauza atitudinii tale. Evită reproşurile de orice fel. Partenerul îţi este alături, dar asta nu înseamnă că îi convine comportamentul tău. În weekend începi să îţi revii, aşa că ai face bine să găseşti un mod în care să recompensezi atitudinea ta negativistă din timpul săptămânii, măcar faţă de partener.

Horoscop săptămânal 2 mai - 8 mai SCORPION

Te simţi destul de stresat din cauza sarcinilor impuse de locul de muncă. Înainte de a te apuca de treabă, ia o pauză scurtă şi adună-ţi toate forţele, apoi o să ai sporul şi energia necesare. Nu trebuie să te impacientezi. Se anunţă câştiguri financiare în plus, aşa că fii atent la ocazie. Nu ai apucat să îţi petreci sărbătorile pascale alături de familie şi le cam duci dorul părinşilor tăi. Nu ar strica să le faci o vizită în weekend, mai ales că eşti liber.

Horoscop săptămânal 2 mai - 8 mai SĂGETĂTOR

Vei avea o săptămână plină de evenimente. Luni şi marţi încă te afli în sânul familie şi te mai poţi bucura de timpul petrecut cu ei. De miercuri încolo vei fi solicitat la locul de muncă şi te vei înhăma la sarcini extrem de dificile. Vei avea nevoie de concentrare şi atenţie maxime. În plus, după serviciu, şi partenerul tău va avea nevoie de priceperea ta în ziua de vineri. În weekend, deşi eşti liber, vei avea mai multe întâlniri cu prietenii sau anumite cunoştinţe mai vechi, pe care nu le-ai văzut de mult timp.

Horoscop săptămânal 2 mai - 8 mai CAPRICORN

Spre sfârşitul săptămânii te va preocupa starea de sănătate, dar nu va fi nimic îngrijorător. Locul de muncă anunţă zile liniştite din punct de veder al sarcinilor, dar s-ar putea ivi ocazii extraprofesionale ce îţi vor aduce anumite sume de bani. Fii atent şi vei avea de câştigat. În ceea ce priveşte viaţa amoroasă, lucrurile nu sunt chiar atât de roz pe cât ţi-ai dori. Gelozia partenerului tău nu îţi dă pace şi trebuie să vă rezolvaţi neînţelegerile.

Horoscop săptămânal 2 mai - 8 mai VĂRSĂTOR

Deşi te afli acasă de sărbători, nu renunţi la criticile cu care i-ai obişnui pe ai tăi. De dragul timpului petrecut alături de rude, fă un sacrificiu şi păstrează anumite aspecte care nu îţi convin pentru tine. Vei avea timp mai târziu să discuţi pe îndelete cu părinţii tăi ce te deranjează. Când te reîntorci la birou, constaţi că ai multă treabă, aşa că trebuie să te înarmezi cu răbdare şi atenţie. Superiorii tăi ar putea remarca efortul depus. În weekend vei avea parte de o întâlnire romantică cu un admirator.

Horoscop săptămânal 2 mai - 8 mai PEŞTI

Starea ta de spirit oscilează, iar asta va îngreuna comunicarea cu cei din jur. Nu te lăsa afectat de tot ce se întâmplă în jurul tău şi fă ceva şi pentru tine. Bucură-te de sărbătorile pascale cât ai timp, căci miercuri vei avea multă treabă la birou. Eşti cam strâmtorat la capitolul finanţe, aşa că nu ar fi rău să fii mai econom în weekend. Petrece timpul cu partenerul tău şi odihneşte-te pentru a fi în formă săptămâna viitoare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici