Idee trăsnită a două vedete blocate din cauza graniţelor închise. Justin Bieber apare în locul lui Drake, în videoclipul Popstar

  • Drake se află la reşedinţa lui din Toronto, lucrează pentru noul lui album
  • Justin Bieber a scris pe instagram că a fost distractiv să filmeze acest videoclip
  • Drake i-a scris lui Bieber că îi rămâne dator
2958 afișări
Imaginea articolului Idee trăsnită a două vedete blocate din cauza graniţelor închise. Justin Bieber apare în locul lui Drake, în videoclipul Popstar

Idee trăsnită a două vedete care nu au putut să filmeze din cauza graniţelor închise. Justin Bieber apare în locul lui Drake, în videoclipul Popstar

Drake a fost terorizat de către pietenul lui Dj Khaled împreună cu care a avut mai multe colaborări, însă pentru noua piesa Popstar nu au filmat videoclipul din cauza pandemiei, iar Dj Khaled nerăbdător a insistat prin numeroase mesaje ca Drake să găsească o variantă de a zbura din Toronto la filmări şi să poată lansa cât mai curând viitorul hit.

,, Drake I know the boarder is closed….we have to shoot the video, we have to figure something out.”

,, Drake ştiu că graniţele sunt închise, ştiu că nu mă vor lăsa în ţară, ce vrei să fac? Trebuie să filmăm odată videoclipul, trebuie să găsim o variantă.”

Lui Drake i s-a sfârşit răbdarea după atâtea video call-uri primite şi ştiind că nu are nicio soluţie pentru a filma amandoi acest videoclip, deoarece el se află în izolare, i-a venit o idee.

Canadianul a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Justin Bieber să meargă la filmări în locul lui. Uite aşa Bieber mimează versurile cântate de Drake, iar noua piesă lansată în urmă cu o zi are peste 12 milioane de vizualizări pe Youtube.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici