Video Iepuraş de zăpadă înalt de 2,5 metri, ridicat de mai mulţi adolescenţi din Prahova | FOTO, VIDEO

Profitând de zăpada căzută în ultimele ore şi de faptul că se apropie Paştele, mai mulţi adolescenţi din localitatea Strejnic, judeţul Prahova, au ridicat, vineri, un iepuraş de zăpadă înalt de 2,5 metri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3429 afișări

Iepuraşul a fost ridicat în aproximativ şase ore, în mijlocul localităţii Strejnic, lângă biserică.

Zece adolescenţi au lucrat cot la cot, cu ajutorul unei scări, ca să înalţe iepuraşul, care are aproximativ 2,5 metri înălţime.

Iepuraşul de zăpadă a devenit atracţie turistică şi toţi s-a oprit să-l pozeze.

”Este foarte frumos. Am aflat de la fiica mea şi am venit să-l văd. Inedit. Toată lumea se opreşte să facă poze”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, o localnică.

Acum, tinerii care au ridicat ineditul iepuraş de zăpadă se roagă să nu vină căldura.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici