Igaş: Va veni momentul în care voi scrie şi eu o carte. În minister am acumulat multă experienţă

Ministrul de Interne, Traian Igaş, a declarat joi că va veni momentul când va scrie şi el o carte, arătând că de când este la minister a putut să vadă multe lucruri şi a acumulat foarte multă experienţă în acest sens.

163 afișări
Imaginea articolului Igaş: Va veni momentul în care voi scrie şi eu o carte. În minister am acumulat multă experienţă

Traian Igaş (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Va veni momentul în care voi scrie şi eu o carte, mai ales că de un an de zile de când sunt în minister am putut să văd foarte multe lucruri şi am acumulat foarte multă experienţă în acest sens", a spus Igaş.

El a adăugat că, la un moment dat, poate să aştearnă multe pe hârtie.

"Cred că, la un moment dat, pot să aştern foarte multe pe hârtie şi, dacă Dumnezeu ajută, poate o să şi fac acest lucru", a spus Igaş.

El a arătat că nu ştie ce titlu va avea această carte şi că se va gândi pe parcurs la acest aspect.

Deputatul PDL Silviu Prigoană a spus, la rândul său, că nu exclude posibilitatea de a scrie o carte, deşi a menţionat că nu prea are ce să scrie.

"Nu exclud, dar nu prea am ce să scriu. Probabil, într-o zi, o să scriu şi eu ceva sau o să dictez la cineva", a adăugat Prigoană.

Aceste declaraţii au fost făcute cu prilejul lansării cărţii "Scietatea vie. Proiectul România 2020", a primarului Aradului, Gheorghe Falcă, prim-vicepreeşdinte al organizaţiei PDL Arad şi secretar executiv al PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici