Iluzie optică: Ce au crezut internauţii despre fotografia unei fetiţe

Fotografia unei fete care pare să aibă picioarele anormal de lungi şi de subţiri i-a băgat în ceaţă pe utilizatorii de Twitter. În imagine, fetiţa stă în picioare, pe iarbă şi, la prima vedere, picioarele ei par incredibil de lungi şi de subţiri. Ca şi cum ar fi subnutrită.

9011 afișări
Imaginea articolului Iluzie optică: Ce au crezut internauţii despre fotografia unei fetiţe

Iluzie optică:

Mai mulţi utilizatori ai reţelei de socializare au admis că le-a luat destul de mult timp să-şi dea seama de iluzia optică produsă de punga de floricele pe care fetiţa o ţinea în mână şi care părea de culoarea ierbii.

„Am fost îngrijorat şi m-am gândit că fata asta are nevoie să fie hrănită şi salvată”, a scris cineva, adăugând că: ”Am văzut că cineva a strigat <floricele>, iar eu zis <da, bine, şi floricele, dar ceva mai consistent>”.

 

 

 

„Mi-au luat 25 de minute ca să-mi dau seama de fază”, a scris altcineva.

„E ciudat cum funcţionează iluziile optice. Iniţial, nu am văzut punga cu floricele, dar, odată ce am văzut-o, nu am mai putut să n-o văd”, a scris altcineva.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici