Imaginea ADORABILĂ postată de Meghan şi Harry pe Instagram. Cum a fost imortalizat copilul lor, Archie Harrison | FOTO

Ducele şi Ducesa de Sussex au postat pe Instagram o fotografie adorabilă cu picioruşele copilului lor, micuţul Archie Harrison, duminică. Copilul a fost imortalizat în timp ce era ţinut în braţe de mama lui, Meghan Markle.

5812 afișări
Imaginea articolului Imaginea ADORABILĂ postată de Meghan şi Harry pe Instagram. Cum a fost imortalizat copilul lor, Archie Harrison | FOTO

Imaginea ADORABILĂ postată de Meghan şi Harry pe Instagram. Cum a fost imortalizat copilul lor, Archie Harrison | FOTO

În fotografie mai apar şi florile de nu-mă-uita, preferatele mamei prinţului Harry, prinţesa Diana.

Imaginea, despre care se crede că a fost făcută la Frogmore Cottage în Windsor, a fost acompaniată şi de un mesaj cu ocazia Zilei Mamei, sărbătorită în Statele Unite şi alte ţări din jurul lumii, scrie Dialy Mail.
 
”(Prin această imagine) Vrem să aducem un tribut mamelor - din trecut, prezent şi viitor. Vă onorăm şi celebrăm alături de fiecare dintre voi. Astăzi este Ziua Mamei în SUA, Canada, Australia, Noua Zeelandă, Africa de Sud, Kenya, Japonia şi alte ţări din Europa. Este prima Zi a Mamei a ducesei de Sussex”, scrie în mesajul postat pe Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Paying tribute to all mothers today - past, present, mothers-to-be, and those lost but forever remembered. We honor and celebrate each and every one of you. Today is Mother’s Day in the United States, Canada, Australia, New Zealand, South Africa, Kenya, Japan, and several countries across Europe. This is the first Mother’s Day for The Duchess of Sussex. Quote from “lands”: my mother was my first country; the first place i ever lived. Photo © SussexRoyal

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

May 12, 2019 at 6:21am PDT

Primul copil al ducilor de Sussex, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, a fost prezentat publicului la două zile după naştere, într-o întâlnire cu presa care a avut loc la castelul Windsor.

Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al şaptelea în ordinea succesiunii la tron.

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit în mai 2018, după o relaţie de doi ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici