Imaginea de la Wimbledon despre care vorbeşte toată lumea! A eliminat deţinătoarea trofeului, apoi a făcut un gest UNIC în tenis: "Nu sunt bolnavă!"

După o evoluţie incredibilă şi o surpriză de proporţii în faţa ibericei Garbine Muguruza, nimeni alta decât deţinătoarea trofeului la All England Club, belgianca Alison Van Uytvanck a sărbătorit alături de jumătatea sa victoria carierei.

3087 afișări
Imaginea articolului Imaginea de la Wimbledon despre care vorbeşte toată lumea! A eliminat deţinătoarea trofeului, apoi a făcut un gest UNIC în tenis: "Nu sunt bolnavă!"

Imaginea de la Wimbledon despre care vorbeşte toată lumea! A eliminat deţinătoarea trofeului, apoi a făcut un gest UNIC în tenis: "Nu sunt bolnavă!"

Van Uytvanck a recunoscut recent faptul că este lesbiană şi trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu o jucătoare de tenis cu patru ani mai mică, Greet Minnen (20 ani, Belgia, 546 WTA). În doar patru luni de zile, Minnen a înregistrat un salt spectaculos în clasament, de peste 600 poziţii.

"Am decis să nu mai ţinem acest lucru doar pentru noi. Sunt fericită oricum, nu contează că partenerul meu e o femeie sau un bărbat. Nu vreau să mă gândesc că ar trebui să fiu ruşinată. Nu sunt bolnavă. Mă gândesc că a fost bine că am spus că sunt lesbiană", a declarat Van Uytvanck, după ce a oferit una dintre marile surprize ale turneului.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici