IMAGINI AMUZANTE: Fred, câinele tenor care îl imită pe Luciano Pavarotti - VIDEO

Fred, un câine bulldog, a reuşit să uimească comunitatea online din toată lumea prin felul în care reacţionează atunci când îl aude pe faimosul tenor Luciano Pavarotti cântând.

1400 afișări
Imaginea articolului IMAGINI AMUZANTE: Fred, câinele tenor care îl imită pe Luciano Pavarotti - VIDEO

Fred, câinele tenor care îl imită pe Luciano Pavarotti

Daily Mail notează că patrupedul nu se dă la o parte atunci când vine vorba de a interpreta alături de artistul său favorit, regretatul Luciano Pavarotti. Stăpânul lui Fred a reuşit să îl filmeze pe acesta în momentul în care câinele începe să cânte odată cu tenorul. 

Surprins într-un videoclip încărcat pe platforma Youtube încă din 2007, Fred a început să adune mii de vizualizări abia în ultima perioadă.

Oamenii care l-au văzut pe Fred prin intermediul filmului încărcat pe Youtube au rămas impresionaţi de felul în care acesta este captivat de melodia lui Pavarotti. Un comentariu la adresa bulldog-ului notează că: ”Acest câine cântă cu mai multă emoţie şi talent decât mulţi artişti pop cunoscuţi la nivel mondial”. 

Conform sursei citate, Fred are totuşi gusturi diversificate în materie de muzică. Acesta a mai fost surprins într-un alt film de pe Youtube când interpretează un cântec al artistei Leona Lewis. 


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici