Imagini din casa lui Messi, în plină pandemie. Cum se distrează starul Barcelonei alături de copii. VIDEO

  • Lionel Messi şi soţia lui, Antonella, au 3 băieţi
  • Starul Barcelonei a profitat de pandemia de coronavirus şi s-a distrat alături de copii
  • Campionatul din Spania, suspendat la începutul lunii martie, s-ar putea relua începînd cu 12 iunie
  • Echipele din La Liga au reînceput antrenamentele
1153 afișări
Imaginea articolului Imagini din casa lui Messi, în plină pandemie. Cum se distrează starul Barcelonei alături de copii. VIDEO

Imagini din casa lui Messi, în plină pandemie. Cum se distrează starul Barcelonei alături de copii. VIDEO

Lionel Messi este un tată fericit, iar acest lucru o spun şi imaginile. Starul echipei Barcelona a avut parte de două luni intens de distractive alături de copiii lui, Thiago, Mateo şi Ciro. Pe reţelele de socializare a fost publicat un clip video în care sunt ilustrate câteva secvenţe din casa lui Messi, în timpul pandemiei.

Argentinianul, soţia lui şi cei trei băieţi s-au filmat în timp ce jucau cărţi. În plus, decarul blaugrana s-a întors în copilărie şi a început să sară într-o trambulină alături de cei mici. Şi Antonella s-a pus la mintea copiiilor, pentru a face izolarea mai uşoară. 

Campionatul din Spania a fost suspendat la începutul lunii martie, din cauza pandemiei de coronavirus. Potrivit declaraţiilor oferite de preşedintele La Liga, Javier Tebas, sezonul s-ar putea relua începând cu 12 iunie. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici