Imagini emoţionante: Cum reacţionează doi gemeni nou născuţi la prima baie - VIDEO

Un videoclip de aproape trei minute, în care apar doi nou-născuţi cărora li se face prima baie, a fost urmărit de aproape şase milioane de ori pe Internet în câteva zile de la postarea sa.

7607 afișări
Imaginea articolului Imagini emoţionante: Cum reacţionează doi gemeni nou născuţi la prima baie - VIDEO

Imagini emoţionante: Cum reacţionează doi gemeni nou născuţi la prima baie - VIDEO

O filmare de trei minute, postată pe canalul de Youtube al franţuzoaicei Sonia Rochel, a strâns aproape şase milioane de vizualizări din partea utilizatorilor de Internet. În videoclip, care promovează "Thalasso Baby Spa", o cadă cu duş pentru nou-născuţi, apar doi gemeni care stau îmbrăţişaţi în timp ce li se face prima baie. Cei doi aveau doar câteva zile când a fost realizată filmarea, relatează dailymail.co.uk.

Rochel spune că "Thalasso Baby Spa" a fost conceput pentru a imita condiţiile cu care cei mici au fost obişnuiţi în pântece. "Reacţia minunată pe care o au nou-născuţii când li se face baie e întotdeauna interesant de urmărit", spune ea. Dispozitivul este destinat doar copiilor mai mici de două luni, spune Rochel, care avertizează părinţii să nu încerce să recreeze aparatul şi tehnica din videoclip acasă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici