Imagini în premieră. Focile cenuşii, surprinse în timp ce „aplaudă” sub apă. VIDEO

Cercetătorii de la Universitatea Newcastle au surprins pe camerele de filmat imagini rare, dacă nu chiar unice în lume, cu mai multe foci cenuşii, aplaudând sub apă, arată BBC.

715 afișări
Imaginea articolului Imagini în premieră. Focile cenuşii, surprinse în timp ce „aplaudă” sub apă. VIDEO

Primele imagini care surprind foci aplaudând sub apă . VIDEO

Dr. Ben Burville, de la Universitatea Newcastle, a studiat focile cenuşii mai bine de 17 ani, sperând să capteze audio şi video momentele în care simpaticele mamifere marine produc sunetele specifice perioadei de reproducere. Focile sunt cunoscute pentru gestul lor de a-şi lovi membrele superioare, declanşând un sunet similar celui de armă.
 
Într-un final, a avut noroc şi a reuşit să obţină imaginile următoare, filamte în Insulele Farne, de lângă Northumberland, Marea Britanie. Ar putea fi primele secvenţe de acest fel din întreaga lume, a relatat BBC.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici