Imagini revoltătoare. Cangur rănit, bătut cu bestialitate de un bărbat, în timp ce prietenul lui râdea în fundal. VIDEO

O înregistrare tulburătoare, care surprinde momentele în care un bărbat loveşte în mod repetat un cangur neajutorat, a provocat indignare pe reţelele de socializare, a relatat Daily Mail.

1072 afișări
Imaginea articolului Imagini revoltătoare. Cangur rănit, bătut cu bestialitate de un bărbat, în timp ce prietenul lui râdea în fundal. VIDEO
Videoclipul, care a fost postat pe Snapchat, îl arată pe bărbatul îmbrăcat în pantaloni scurţi verzi, care loveşte de mai multe ori animalul în zona capului. În timp ce este bătut cu cruzime, cangurul ridică o labă, într-o încercare disperată de a se apăra, dar se prăbuşeşte apoi la pământ. Însoţitorul agresorului, care a filmat întreaga scenă, poate fi auzit râzând pe fundal.
 
Imaginile au devenit virale rapid, după ce filmuleţul a circulat pe reţelele de socializare. Zeci de persoane i-au criticat aspru pe atacatori, numindu-i „scursuri absolute ale pământului”, potrivit Daily Mail.
 
Imaginile par să fi fost filmate în regiunea New South Wales, dar locaţia exactă nu este cunoscută. Poliţia locală a declarat într-un comunicat că investighează materialele video. „Nu vom tolera violenţa împotriva animalelor în niciun fel. Amintim publicului să nu reclame infracţiuni de acest fel prin intermediul reţelelor de socializare.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici