VIDEO Imagini spectaculoase în sălbăticie. Gestul unui cerb, surprins într-un peisaj feeric

  • Un cerb masiv îşi spală coarnele într-o adăpătoare naturală dintr-o pădure din Parcul Naţional Apuseni.
  • Imaginile spectaculoase au fost surprinse de o cameră video amplasată în sălbăticie de administratorii rezervaţiei.
745 afișări

Echipamentul video a fost amplasat într-un loc în care animalele vin să bea apă. Recent, un cerb impunător a venit la adăpătoare şi a profitat de ocazie ca să-şi spele coarnele. Imaginile au fost înregistrate, iar reprezentanţii Parcului Naţional Apuseni le-au publicat pe Facebook.

În Parcul Natural Apuseni sunt numeroase animale sălbatice, alături de cerbi şi ciute trăind urşi, mistreţi şi râşi. Administratorii rezervaţiei au amplasat mai multe camere video pentru monitorizarea vieţii sălbatice.

Conform specialiştilor, cerbii sunt mai mari decât ciutele şi au greutăţi cuprinse între 180 de kilograme şi 300 de kilograme. Ei pierd coarnele la începutul lunii martie, fenomen care se întinde, în funcţie de vârstă, până în luna mai. Puilor de cerbi le apar primele coarne la vârsta de un an.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici