IMAGINI ULUITOARE care au stârnit o adevărată furtună pe internet! OZN sau doar o farsă bine regizată? - VIDEO

Imagini uluitoare cu o farfurie zburătoare care se apropie silenţios de terenul de aterizare a stârnit o adevărată furtună pe internet. Filmuleţul se presupune că ar fi fost făcut în New Mexico, unde se află vestitul orăşel Roswell.

5901 afișări
Imaginea articolului IMAGINI ULUITOARE care au stârnit o adevărată furtună pe internet! OZN sau doar o farsă bine regizată? - VIDEO

IMAGINI ULUITOARE care au stârnit o adevărată furtună pe internet! OZN sau doar o farsă bine regizată? - VIDEO

Imaginile au fost luate de către un pasager aflat într-o maşină care ar fi urmărit OZN-ul de-a lungul unei autostrăzi, până în locul în care acesta se pare că ar fi aterizat. Locaţia exactă, data şi ora evenimentului înregistrat nu sunt cunoscute.

Cu toate că imaginile par să fie reale, filmuleţul ar putea fi doar o farsă elaborată, comentează Daily Mail.

Filmuleţul a fost încărcat pe YouTube de un utilizator cu numele Stephen Hannard, care face parte dintr-un grup care se ocupă cu dezvăluiri extraterestre, din Marea Britanie.

Potrivit comentariului lui Stephen Hannard, imaginile ar fi fost luate într-o locaţie necunoscută din New Mexico

Însă potrivit comentariilor celor care au văzut imaginile, zona care apare în filmuleţ arată mai degrabă a fi din Europa de Nord şi nu din zona deşertică caracteristică în New Mexico. De asemenea, vehiculele ce apar în filmare par a fi autoturisme şi camioane europene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici