VIDEO Fotografiile care prind viaţă. Imagini uluitoare cu două maşini Porsche Panamera, în deşert

  • Fotograful Babel Afzal a pus la cale o şedinţă foto în deşert cu două maşini Porsche
  • Afzal s-a folosit de drone pentru a crea imagini de tip "light painting"
  • Fotograful a explicat într-un clip cum a realizat asemenea fotografii
281 afișări
Imaginea articolului VIDEO Fotografiile care prind viaţă. Imagini uluitoare cu două maşini Porsche Panamera, în deşert
Poate că ţi se întâmplă uneori să vezi fotografii care par din altă lume. În unele cazuri, Photoshop-ul a fost responsabil. Însă există şi situaţii în care o cameră foto, un trepied şi imaginaţia pot să creeze artă. 
 
„Pasiunea vieţii mele a fost mereu să creez ceva vizual, fie că este vorba despre fotografii sau videoclipuri. Cu cât mai experimental, cu atât mai bine, astfel încât să inspire şi alţi oameni. Mă aştept audienţa să fie cu adevărat impresionată când va vedea rezultatul muncii mele”, spune Babel Afzal.
 
Fotograful Babel Afzal a pus la cale o şedinţă foto specială în deşert. Alături de două maşini Porsche Panamera şi o dronă, el a făcut fotografii de tip "light painting". Acum arată şi felul în care oricine poate să facă asemenea fotografii. În clipul „behind the scenes” poţi vedea cum s-a folosit doar de o cameră foto, un trepied şi un cablu cu care a putut să seteze o expunere lungă. Astfel au ieşit aceste rezultate spectaculoase.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici