IMAGINI virale care au adus succes unui magazin de haine. GALERIE FOTO inedită cu modele vintage în variantă felină

Ideea unui specialist în marketing de a promova un magazin de modă s-a dovedit a fi una extrem de bună. Alăturând o serie de fotografii cu femei în ipostaze celebre alături de imaginile unor pisici a realizat un blog interesant care peste noapte a devenit viral.

2582 afișări
Imaginea articolului IMAGINI virale care au adus succes unui magazin de haine. GALERIE FOTO inedită cu modele vintage în variantă felină

Modele vintage în variantă felină (Imagine: catsthatlooklikepinupgirls.tumblr.com)

Rach Aslett a fost însărcinat cu creearea unei campanii de publicitate care să se potrivească cu un nou magazin de haine numit "Hurly Burly". După câteva idei eşuate australianul s-a gândit că cea mai potrivită campanie pentru magazinul cu pricină ar fi una în care femeile şi pisicile ar putea fi promovate împreună, scrie tabloidul britanic Daily Mail în ediţia sa electronică.

Ideea lui Aslett a fost astfel transpusă într-un mic blog care peste noapte a devenit viral, atrăgând foarte mulţi vizitatori. Cu ajutorul unei comparaţii realizate între poze cu ipostaze celebre ale unor modele din anii '50 şi imagini cu pisicuţe în poziţii asemănătoare, Rach Aslett a reuşit să pună la punct o campanie ideală pentru magazinul său de haine.

VEZI AICI MAI MULTE IMAGINI

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici