Imagini virale din New York-ul pustiit de Covid-19: O Dacie 1300 în centrul „oraşului care nu doarme niciodată”

  • Prima Dacie 1300 adusă în SUA a fost vedeta unei sesiuni foto pe străzile pustii ale oraşului New York
  • Imaginile foarte frumoase au fost publicate de Eduard Pălăghiţă, proprietarul maşinii, pe contul de Facebook dedicat
  • Atmosfera luminoasă surprinsă în fotografii contrastează cu pustietatea de pe străzi, în contextul pandemiei de COVID-19
5696 afișări
Imaginea articolului Imagini virale din New York-ul pustiit de Covid-19: O Dacie 1300 în centrul „oraşului care nu doarme niciodată”

Sursa foto: Facebook Eduard Pălăghiţă

Eduard Pălăghiţă, un român stabilit în SUA de foarte mulţi ani, a profitat de lipsa traficului de pe străzile din New York pentru a-şi fotografia maşina vintage, o Dacie 1300 datând din 1977.

Imaginile, publicate pe contul de Facebook dedicat maşinii, sunt însoţite de comentariul "Oraşul care nu doarme niciodată trage un pui de somn".

Atmosfera foarte luminoasa surprinsă în fotografii contrastează cu pustietatea de pe străzi. Oraşul New York a fost unul dintre cele mai afectate din SUA de pandemia de COVID-19.

În SUA mai există câteva modele vechi de Dacia, dar exemplarul deţinut de Eduard Pălăghiţă este, potrivit acestuia, primul adus în SUA şi, totodată, prima maşină românească ce a parcurs celebra autostradă Route 66.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici