Video IMAGINILE ZILEI: 15.000 de musulmani Rohingya sosesc în Bangladesh, în urma violenţelor din Myanmar

Aproximativ 15.000 de refugiaţi sosesc în Bangladesh din Myanmar în urma escaladării violenţelor la sfârşitul lui august, majoritatea făcând parte din minoritatea musulmanilor Rohingya, conform ONU, citat de France 24.

806 afișări

Violenţele au escaladat în urma unui atac coordonat de către insurgenţi pe 25 august asupra a zeci de posturi de poliţie şi a unei baze militare.

Cel puţin 400 de persoane au decedat în urma violenţelor contra-ofensivei militare.

Oficialii din Myanmar îi acuză pe militanţii Rohingya de incendierea unor case şi de uciderea unor civili, dar organizaţiile de monitorizare transmit că o campanie de incidere şi ucidere întreprinsă de Armata din Myanmar are ca scop izgonirea musulmanilor Rohingya.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici