Video IMAGINILE ZILEI: Cel mai aşteptat eveniment al anului: Lansarea iPhone 8, 8+ şi iPhone X

Cel mai aşteptat eveniment al anului a fost lansarea iPhone 8, 8+ şi iPhone X.

242 afișări

Gigantul american Apple a lansat a opta generaţie a iPhone-ului, smartphone-ul care a revoluţionat industria de telefoane mobile în urmă cu zece ani, în cadrul unui eveniment care a avut loc în noul campus al companiei. 

 iPhone 8 Plus dispune de cameră duală, care beneficiază acum de noi efecte. Utilizatorii se vor putea juca cu lumina de pe faţa subiectului fotografiat în timp real. Funcţia se numeşte Portrait Lighting. Sunt prezentate capabilităţile de realitate augmentată ale iPhone 8, pe care, probabil, nu le va folosi (aproape) nimeni. Terminalele păstrează butoanele fizice Home şi au ecrane mai performante (includ funcţia True Tone de pe iPad Pro). Dimensiunile ecranelor, care sunt tot LCD, au rămas neschimbate. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici