Video IMAGINILE ZILEI: Prototipul unui taxi zburător fără pilot a realizat primul zbor în Viena

Taxiul zburător, fără pilot, ce costă 336.000 dolari, a avut parte de primul test de zbor în Viena, informează DailyMail.

299 afișări

Compania producătoare, FACC şi partenerul său din China, AVIC, au testat taxiul zburător fără pilot pentru prima dată în Europa pe Arena Generali din Viena.

Aparatul zburător cântăreşte 340 kg şi poate zbura cu o viteză de 150 km/h.

Reperezentanţii FACC au declarat că au primit deja câteva mii de comenzi pentru aparatul de zbor, preţul acestuia fiind de 336.000 dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici