Imobiliare în pandemie. Vila unuia dintre cei mai mari traficanţi, vândută la licitaţie cu o sumă exorbitantă

  • Guvernul mexican a vândut vila construită de cunoscutul traficant de droguri Amado Carrillo Fuentes, cunoscut şi sub porecla de "Lordul Cerului"
  • Locuinţa în care a stat Amado Carrillo Fuentes a fost vândută cu 2 milioane $
  • Carrillo Fuentes a murit în 1997 în urma unei operaţii estetice eşuate. El încerca să-şi schimbe înfăţişarea pentru a scăpa de poliţie
1391 afișări
Imaginea articolului Imobiliare în pandemie. Vila unuia dintre cei mai mari traficanţi, vândută la licitaţie cu o sumă exorbitantă

Imobiliare în pandemie. Vila unuia dintre cei mai mari traficanţi din istorie, vândută la licitaţie cu o sumă exorbitantă

Autorităţile mexicane au obţinut suma de 2 milioane $ în schimbul vilei în care a locuit faimosul traficant Amado Carrillo Fuentes, decedat în 1997 în urma unei operaţii estetice eşuate.
 
Carrillo Fuentes, care a fost partener cu Cartelurile Medellin, Cali şi Sinaloa, a condus o vreme Cartelul Juarez, fiind nepot al fondatorilor Cartelului Guadalajara.
 
Acesta şi-a câştigat renumele de "Lordul Cerului" pentru că era pilot de avion şi transporta cocaina din America de Sud până în Mexic, de unde ajungea ulterior în Statele Unite ale Americii.
 
Carillo Fuentes a devenit şeful Cartelului Juarez după ce l-a ucis pe Rafael Aguilar Guajardo.
 
În 1997, acesta a decedat în urma unei operaţii estetice eşuate. Drept revanşă, oamenii din subordinea sa au executat echipa de doctori.
 
Autorităţile americane estimează că Amado Carrillo Fuentes a obţinut 25 de miliarde de $ din traficul de droguri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici