În cinematografe: Noul Harry Potter, ”Animale fantastice şi unde le poţi găsi”. Interviu cu actriţa Alison Sudol

”Animale fantastice şi unde le poţi găsi”- noul film al autoarei lui Harry Potter. Magicianul este Newt acum şi misiunea sa este să pună ordine între spiritele New Yorkului. Actriţa Alison Sudol face dezvăluiri privind felul conspirativ şi fantastic în care a intrat în distribuţia filmului.

1786 afișări
Imaginea articolului În cinematografe: Noul Harry Potter, ”Animale fantastice şi unde le poţi găsi”. Interviu cu actriţa Alison Sudol

În cinematografe: Noul HarryPotter, ”Animale fantastice şi unde le poţi găsi”. Interviu cu actriţa Alison Sudol (Imagine: Hepta/ Arhiva Mediafax Foto)

Vedeta din ”Animale fantastice şi unde le poţi găsi” nu este deloc departe de universul Harry Potter. Ea scrie acum o carte pentru copii, chiar. Ceea ce înseamnă că a inspirat-o rolul jucat în noua creaţie a lui Rowling. Alison Sudol a fost ea însăşi surprinsă de felul în care acest film a fost produs. S-a întâlnit, întâi, cu Fiona Weir, agentul de casting, şi după numai câteva minute i s-a oferit un contract spre semnare şi a fost supusă unei probe. Totul în mare secret.Era distribuită, fără să ştie ce va urma!

Fiona i-a povestit câteva detalii despre rolul Queenie, pe care-l va juca în ”Animale fantastice”. Este foarte feminină şi incredibil de empatică. Este o vrăjitoare. Alison s-a simţit imediat ”în rol”. Dar ceea ce a contat dincolo de această serie de consipraţii, a fost faptul că Alison a trăit de atunci în universul Potter.

”Asta chiar este suprarealist, e un vis” să joci, să faci parte dintr-un univers ficţionar şi să te şi îndrăgosteşti de el. ”Lumea lui Potter are grijă de tine precum un ursuleţ de pluş”.

Mai mult din declaraţiile lui Alison Sudol, aici.

Site-ul filmului poate fi acesat aici.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici