În fiecare seară, Celine Dion îşi strânge de mână soţul, care s-a stins acum doi ani

A fost o iubire ca în filme! Celine Dion (49 de ani) a povestit recent că „îşi strânge de mână soţul mort în 2016”, în fiecare seară.

788 afișări
Imaginea articolului În fiecare seară, Celine Dion îşi strânge de mână soţul, care s-a stins acum doi ani

În fiecare seară, Celine Dion îşi strânge de mână soţul, care s-a stins acum doi ani

Cântăreaţa care are o avere de peste o jumătate de miliard de dolari a recunoscut că are acasă o replică din bronz a mâinii lui Rene Angelil, care s-a stins în 2016, după o lungă bătătie cu cancerul, scrie ONE.

Cântăreaţa a fost distrusă de decesul acestuia şi singura ei consolare au fost Rene Charles, de 17 ani şi gemenii Eddy şi Nelson, de şapte ani.

Înainte să urca pe scenă sau să mă pun la culcare, îi strâng mâna şi am senzaţia că este cu mine. A lăsat un gol imens în urma sa şi încerc să îmi alin durerea aşa cum pot”, a declarat cântăreaţa pentru revista australiană „Stellar”.

„Îi strâng mâna soţului şi bat cu ea în lemn în fiecare seară. Chiar dacă a murit, eu încă mai vorbesc şi mă sfătuiesc cu el. Încerc să îi arăt în fiecare zi că sunt puternică şi că rezit. Copiii noştri cresc frumos, ne simţim puternici şi totul este bine”, a spus Dion.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici