În ţara în care este interzis internetul, liderii săi încing calculatoarele. Ce site-uri vizitează elita nord-coreeană

Coreea de Nord este cunoscută pentru regulile stricte pe care aplică locuitorilor cât şi restricţiile privind utilizarea internetului. Însă conform unui nou raport liderii care fac parte din elită utilizează frecvent internetul.

1835 afișări
Imaginea articolului În ţara în care este interzis internetul, liderii săi încing calculatoarele. Ce site-uri vizitează elita nord-coreeană

Ce site-uri accesează cel mai des membrii elitei şi liderii din Coreea de Nord

Un raport recent publicat de Recorded Future susţine că oficialii din Coreea de Nord au activităţi pe internet asemănătoare cu cele ale occidentalilor de la utilizarea reţelelor sociale la urmărirea videoclipurilor pornografice, informează Mail Online.

Experţii au monitorizat modul în care internetul este utilizat în ţara izolată timp de trei luni şi au descoperit secrete din viaţa elitei din Coreea de Nord. 

CITEŞTE mai departe în DESCOPERĂ 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici