Incident şocant: Momentul în care un fost ministru de Externe, beat criţă, este dat jos din avion cu TARGA | VIDEO

Vladimir Iastrebciak, fostul ministru de Externe a regimului separatist din Transnistria, a fost dat jos cu targa dintr-un avion al Lufthansa pe Aeroportul Internaţional din Chişinău, acesta fiind într-o stare avansată de ebrietate.

13588 afișări
Imaginea articolului Incident şocant: Momentul în care un fost ministru de Externe, beat criţă, este dat jos din avion cu TARGA | VIDEO

Momentul în care un fost ministru beat criţă este dat jos din avion cu TARGA | VIDEO

Iastrebciak a fost transportat de urgenţă la un spital din capitala Republicii Moldova, conform site-ului Deschide.md.

Vladimir Iastrebciac a ocupat funcţia de ministru de externe în Transnistria între anii 2008 şi 2012. El a fost urmat ulterior de Nina Ştanski.

Mai jos puteţi vedea clipul video în care fostul demnitar de la Tiraspol este transportat la spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici