Înmormântarea Mădălinei Manole va avea loc vineri la Ploieşti

Înmormântarea cântăreţei Mădălina Manole va avea loc vineri, începând cu ora 13.00, la cimitirul Bolovani din Ploieşti, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai MediaPro Music.

327 afișări
Imaginea articolului Înmormântarea Mădălinei Manole va avea loc vineri la Ploieşti

Înmormântarea Mădălinei Manole va avea loc vineri la Ploieşti (Imagine: Emilian Badea/Mediafax Foto)

Trupul neînsufleţit al Mădălinei Manole va fi transportat vineri, în jurul orei 9.00, de la Bucureşti la Ploieşti.

Artista va fi înmormântată, vineri, în cadrul unei ceremonii care va avea loc la cimitirul Bolovani din Ploieşti, începând cu ora 13.00.

Trupul neînsufleţit al Mădălinei Manole urmează să fie depus, joi, la Sala Radio din Capitală, unde va fi adus de la Institutul de Medicină Legală.

Mădălina Manole s-a sinucis miercuri dimineaţă, medicii-legişti ai Institutului Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici" stabilind că a băut 300 de mililitri de furadan, un pesticid extrem de toxic. Cântăreaţa Mădălina Manole a fost găsită moartă de soţul ei, miercuri dimineaţă, în locuinţa lor din localitatea Otopeni.

Mădălina Manole s-a sinucis în ziua în care împlinea 43 de ani, ea fiind căsătorită şi având un băieţel de un an şi-o lună.

În luna mai a acestui an, Mădălina Manole a lansat cel de-al nouălea album al său - "09 Mădălina Manole", la MediaPro Music. Printre cele mai importante albume din cariera sa se numără "Ei, şi ce?" (1993), "Trăiesc pentru tine" (1996), "Cântă cu mine" (1998), "Dulce de tot" (2000).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici