INNA a cântat în deschiderea Festivalului Olimpic al Tineretului European - VIDEO

Programul artistic din deschiderea oficială a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE) a fost asigurat de cântăreaţa INNA şi de formaţia Sensor. Elena Alexandra Apostoleanu, cunoscută după numele de scenă INNA, a interpretat o parte dintre melodiile care au făcut-o celebră.

715 afișări
Imaginea articolului INNA a cântat în deschiderea Festivalului Olimpic al Tineretului European - VIDEO

INNA a cântat în deschiderea Festivalului Olimpic al Tineretului European (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Cea de-a unsprezecea ediţie a Festivalului Olimpic al Tineretului European a debutat duminică seară la Braşov, la festivitatea de deschidere a evenimentului participând oficialităţi româneşti şi nume importante din sportul şi spaţiul politic autohton. 

La evenimentul de deschidere a participat Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltării şi Turismului, premierul României Victor Ponta, care a spus câteva cuvinte prin care a dorit să marcheze începutul evenimentului sportiv, fostul tenisman Ilie Năstase şi campionul olimpic la sabie Mihai Covaliu, sportivul care a aprins Flacăra Olimpică a FOTE.

Sub privirile tinerilor din delegaţiile străine care au sosit în România pentru a participa la ediţia de anul acesta a FOTE, cântăreaţa INNA a interpretat melodii care au făcut-o cunoscută la nivel internaţional. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici